Co do lucznika.... wiec tak.... Lucznik strzela przez ploty? - powinien, lucznik strzela na duzo odleglosc? - on ma proce czy co ze ma atakowac na dlugosc ekranu przeciez oto chodzi ze lucznik powinien miec wiekszy zasieg niz inni, Woj podbiega i zatruwa lucznika - a ja mu moge naskoczyc..... on sie wyloeczy z HP a ja z trucizny i jak widze ze Lucznik zatruty to jak sie nie ma butelek(farmerstwo dziala baardzo niedobrze ;/) to Lucznik jest przegrany, Lucznik jest dobry - a dlaczego ma nie byc? - zrobilem juz ok 60k strzal trenowal po kilkanascie godzin........ no i dlatego ze go dobrze rozwinelem to jest bezsensu?, Shin - z potforkami cos ze mozesz zrobic.... ale samego lucznika nie tykaj........ chyba ze chcesz zrobic w koncu ZATRUTE strzaly
. I to by bylo na tyle..... Karanira nie wkrecaj mi ze Lucznik jest przegiety bo to nie prawda......... a bez poison-a to na dobrego woja sobiie zbytnio nie poradzi (brak poison, od chwili zAtrzymania do wystrzalu jest ponad 2sec- wiec woj dawno ucieknie poza zasieg luku). To by bylo na tyle.... przypomknijcie sobie co zrobliscie z magami, ze przegieci itp. zrobcie tak z lucznikami..... a nie widze tego najlepiej......... moze wogule zrobmy zeby nikt sie nie mogl zabijac.... albo zeby zdobyc 0,1% skilla trza grac 24H ;/ . Dziekuje dowidzenia ide postrzleac
.