Zychoo napisał(a):
Hehe, wcześniej nie sprawdzałem, bo się nie mogłem przekonać ale spoko jest całkiem ta gierka. Idealna do grania Alt+Tab.
Ale musze się podpytać kilka rzeczy:
1. Kto z kim wojuje? Jak mam swoj parish to tam wewnątrz są koleżkowie czy mogą w każdej chwili mi jebnąć? Jeśli są jakieś ogólne sojusze, to jak szeroko się rozwijają?
2. Czemu przestali przychodzić nowi koleżkowie do wioski. Mam spory plus w popularności, wcześniej przy takiej aż się garneli. Za ciasno nie jest (12/32), żarcia od pyty, podatki - małe. WTF
i jeszcze jedno. Opłaca się kupować risercz pointy? Jakoś mi ich mało ;] Na pierwszy sobie pozwoliłem, ale następny już ponad 100 kosztuje, więc na razie sobie podziękuję.
ze swojego parisha nie mozna chyba nikogo atakowac ale do konca ci nie powiem bo nie wiem mozesz sam sprawdzic w sumie. parish to jakby twoje oiedle troche glupio bic swoich i nieoplacalne bo w sumie wszyscy powinni razem rozbudowywac swoj parish.
nowi sa rzucani losowo a ci ktorzy zakladaja kolejne wioski to juz ciezko powiedziec czemu akurat tam nie chca. co do rp kupuj ile wlezie bo pozniej i tak nie ma co z kasa robic (prawie milion golda i za 1 rp place 16k po reserchach)
ogolnie do alt tab dobra powiem nawet ze do wchodzenia raz na dzien dwa czasem czesciej.