Nie wiem czy wiecie, czy nie ale w skrocie opisze o co cho i moze pogadamu troche na ten temat
Najwazniejsze zmiany (wg. mnie)
1. BOD Books. New item w ktorym bedzie mozna TRZYMAC body! Do tego co najwaznbiejsze body niebeda jak do tej pory zabierac lockdownow w domkach, a ile sie orientuje bedzie mozna w latwy sposob zapanowac nad segregacja bodow.
2. Bonusy dla GM'ow. Nareszcie ryszyli pupki i wymyslili cos sensownego. GM niebedzie juz dostawal hujowych bodow (czyli np. jakis broni). czesciej bedzie mozna trafic/dostac kolorowe body, a i latwiej bedzie mozna trafic lepsze nagrody. bedzie tez mniej wiecej tak, ze jak GM smith/tailor bedzie oddawal duzego boda z bronmi/cichami (czyli tego gorszego) to bedzie dostawal inna nagrode niz nie GM. Dodatkowo EXP body dla GM'ow beda o wiele "skuteczniejsze" - lepsza nagroda, wiecej kasy i fame.
3. Nowe body dla tailorow.
4. Nowe nagrody smitha/tailor. U smitha ma ich byc 7 z czego 4 to low endowe i 3 high-en. U Tailora wiecej kolorowych (niby unikalnych kolorow) materialow i nowe house add-ons (moze np. duze streched hide).
5. Zwiekszanie charges dla ASH ze 150 do 600!
6. Nie wiem na ile to prawda, ale prawdopodobnie dla zwiekszenia "wydajnosci" tailorow moga byc wprowadzone nowe skorki (zeby zrownac ilosc kombinacji ze smithem)
Chyba niczego nieominelem. Co wy na to?
Mnie osobiscie te zmiany bardzo sie podobaja. No moze za wyjatkiem zwiekszenia ilosci skor. Jakbedzie cos lepszego niz barbed to sie wqrwie. Znow trzeba bedzie wydac majatek na zbroje
Pozdrawiam