Cytuj:
2001-12-22 14:35, Anrawar napisał:
Codzi o czas wykonywnia jakies czynnosci np. robanie drzew.
Po urzyciu siekiery i najechaniu kursorem na drzewo od razu mam rezultat mojej akcji.
Jeli chce ja ponowic za szybko to pojawia sie komunikat ze musze poczekac na zakonczenie poprzedniej akcji.
No coz, skille maja opoznienie zadane i tak ma byc.
Cytuj:
Komunikat koncowy pokazujacy rezultat mojego dzialania powinien sie pojawic po czasie jaki jest przeznaczony na wykonanie danej opracji.
Moglibyscie tez zwiekszyc liczbe uderzen i odglosow uderzen siekiery.
Nie moglibysmy - to masz w kliencie - zadzwon do Tworcow UO.
Cytuj:
Druga moja uwaga tyczy sie strzelania z luku. Nie dzial to prawidlowo kiedy sie przemieszczam z mijesca na miejsce w pogoni lub uciczce za przeciwnikiem, moja postac po prostu nie strzela. Strzelanie dzial tylko w tedy dobrze gdy stoje w miejscu.
Zapraszam w teren, strzelales keidys z luku? Nie? no to jakby co jst ta zabawa do zalatwienia - naprawde fajne sa luki kompozytowe... ale konia z rzedem temu, ktory biegnac bedize z niego strzelal... Do oddania strzalu MUSISZ sie zatrzymac, nie da sie fizycznie inaczej.
Cytuj:
Sprzedawanie przedmiotow. Przedmioty drobne piora strzaly itp ktorych moze nam sie duzo uzbierac powinny byc moc sprzedawane w wiekszej ilosci niz 50 szt. sam mialem strzl ponad 1000 i po sprzedaniu 500 odechcialo mi sie klikania i zazucilem sprzedarz.
Graczowi mozesz sprzedawac bez ograniczen
A strzaly... sa inne metody ich wykorzystania..