Szanowni koledzy redzi postuje tu gdyz kazdy beidze mogl przeczytac a mi sie niechce non stop powtarzac pewnych rzeczy. Rzecz rozochodzi sie o nasze noobie pvp
Jako ze moje nerwusie ostanio troche podupadly (glownie przez belka - chodz post jego raczej nie dotyczy)napomkne kilka porad
jako ze oboencie w uo troche licza sie items procz skills, a oto i one - dotycza kolegow co graja magami:
1. sugeruje pure mage plus parry z racji tego ze na euro jest duza populacja dexerkow co przekalda sie na to ze nie padamy w sec dzieki czemu koledzy moga leczy
2. Reisty konienizce min 60 fire.cold,enery reszta moze byc po 50
3. min 2fc i 2fcr
4. POTS ! jak zobacze jesce kogos co robi spell cure przy low hp z gosicem na karku bo nie wizol potow to sam mu zaparkuje ebolta w glowke. Uzywamy all pots w tym bardzo wazny przy walce STR i Agilty
5. jezeli ktos ma wolny pkt skilla niech zrobi 20.1 track
6.Jezeli czujesz sie oglupialy w walce i nie wisz co masz robic - rop heal kolegom co wiedza co robic
7.Nie bic samemu jak inni odzuyskuja mana
8.Nie stac mi w miejscu - kto stoi ten umiera , ma byc caly czas move nawet jak nie wiesz co robic robisz all time move cast heal i czekasz kogo wyleczysz do momentu az cos blysnie w glowice i beidzsz wiedziec co robic
9. Nie przeklinac - to wzbudza niezdrowa atmosfere
10. Zrobic makro na bola- jak nas wysadza z siodelka i zabija peta chce widziec jak robice to samo z kolesiem co wam to zroibl
11. Czytac mape - po to ona jest
12. No i rzecz wydaje mi sie w zasdzaie dosc irytujaca- czyli to ze czasmi jak ktos z kolegow zostje sam na chiwle to umiera w sec i to nie zdarzylo sie raz, ten post wiec kieruje do tych co maja taki problem i niechce denerwowac koelgow.
Rzezcz prosta - porsze udac sie swoim charkiem red or blue - co kolwiek czym lubicie grac, pojsc najelpej kolo moonagte Yew i zrobic parenasice dueli z kolesiami ktorzy sa tam bardzo chetni.Kiedy osiagniecie poziom ze 50% w przybizlenisu walk nie padniecie w pare sec to jus mozna bez nerwow isc i pograc z kolegami ktorych krotko mowic szlag trafia jak koledzy z team padja mu jak muchy 1 vs 1.
Jezeli ktos wykarze jakis tam checi to chetnie wespre go moja niewielka wiedza co i jak czynic, podpowiem tez pare innych rzeczy.
Napiszcie co o tym sadzicie - bo na mapie czasmi kogos nie ma albo trudno sie dogadc bo xxxx ludzi mowi.