Witam.
Poniewaz niedawno zaczalem na Siege, opisze moj aktualny stan i rzuce garstke pytan:
Gram jako El Modello, suma skili 496 (do kapa jeszcze bardzo daleko
),
walcze mieczem (enx. katana) bez tarczy, swordm. anatomy i tactics okolo 72, hiding 46, healing 54
magic resist ~30, magery ~15,
taming ~25.
W banku 4.5 K zlotka, full broni roznych (enx.) i bone armorow, rozdzek.
Teraz pytania:
1. Z pobudek 'ideologicznych' chce zrobic postac walczaca glownie mieczem + proste zaklecia, bez tarczy, umiejeca sie ukryc.
Taki asasin-cichy morderca
.
Czy taki zawodnik ma jakies szanse na Siege ??
2. Hiding mam 46 i bardzo powoli rosnie, mimo ze uzywam go co chwile. Dlaczego ??Biegam w Bone Armorze calym, moze jest to za lekka zbroja (chyba cos takiego gdzies czytalem).
Co robic by rozwijac hiding w miare szybko ??
3. Anatomy, sword i tactics mam >70. Wiem mniej wiecej co to rot, ale nie o to chodzi.
Jak walcze z cmentarnymi stworkami (skeltony, wraithy, shady, zombie) to wogole te skile nie rosna, mimo ze walcze np. dluzej niz godzine - czyli powinoo wzrosnac.
Domyslam sie ze te stworki sa za cienkie - z czym musze walczyc by rozwijac te skile ??
4.Jak rozwijac magic resista ?? chyba musi ktos na mnie rzucac czary ?? Gdzie znajde w miare proste do zabicia stworki ktore czaruja ??
5. Szukam jakiegos fajnego miejsca, gdzie moglbym dalej rozwijac bojowe skile i magic resista - cmentarze juz mi sie troszke znudzily. Moze ktos cos podpowie ?? np. jestem w stanie zabic harpie - chyba wtedy mam gainy w sword itp.
Gdzie je moge znalezc (harpie) ??
6. Moze rzucicie jakies podpowiedzi, ktore mi pomoga ??
dzieki za ewentualne podpowiedzi, pozdrawiam
El Modello
ps. na tej automapie serwerowej jestam jako mod - dziekuje panu(?) inf za cieple powitanie