NO TAK JA ZE ZBROJEM,JA JUZ MAM POMYSL ,NO TO POCZATEK TAKI: do sosarii dostali sie ludzie z innej krainy zwana ..... przybyli aby zdobyc sosariie,jedyny ratunek to zabic ich all,a zeby tego dokonac musi stac sie rzecz niemozliwa,chaos musi polaczyc sily z orderem i razem stawic czola tym istota,...................................................................................................................................,gdy juz wszyscy(obcy) zostana zabici otworzy sie portal w stolicy sosarii,przez ten portal beda mogly przejsc tylko 3 osoby,wczesniej z ciala lorda tej planety obcej bedzie trza wziasc kamien,no wiec gdy juz 3 osoby wejda w ten portal, pojawia sie wtedy na planecie z ktorej przybyli ci ludzio- podobni ludzie
,musza odszukac palac lorda i w odpowiednie miejsce wlozycz kamien ,pozniej beda mieli 5 minut zeby uciec z planety tym portalem,kiedy juz 3 osoby przejda przez portal drugi raz ,przejscie sie zamknie ,obca planeta zwana ..... wybuchnie,a sosariia zostanie uratowana ( UWAGA W CIALACH BEDA ROZNEGO RODZAJU MAGICZNE ZBROJE I BRONIE,A TAKZE SCROLLE !!!).
no i co fajne ?