Ja rowniez przyznaje ze menu jest do dupy a nie intuicyjne.
Widze, ze dla niektorych to naprawde ciezko cos intuicyjnego wyprodukowac... Trzeba podeslac pomysl WP, zeby jako dodatkowy skin wsadzili cep i lopate dla tych, co im sie intuicyjny pulpit malo-intuicyjnym wydaje D:
Szczegolnie akcja z oknami chatu. Proponuje poeksperymentowac, jak sie komus uda wlaczyc poprawnie (czyli tak jak chcial) to ma u mnie flaszke
Ja w ogole nie wiem, o jaka akcje ci chodzi. Default channels? Rozmiary okien? Sprecyzuj. Mi tam zawsze wszystko w oknach dzialalo i nie narzekalem.
Dogrywanie terenu to main problem :/ i najgorsze jest to ze ja nie bardzo widze sposob w jaki moznaby to rozwiazac nie przebudowujac gry.
908580345989043 ramu.
mnie mecza okna, nie wiem co za madry psikut wpadl na genialny pomysl zeby dac "kostke" od resize i move w dolny prawy rog okna!
Jak to kostke do resize i move?... Ruszac oknem mozesz ruszac lapiac za dowolny punkt, ale najpierw trzeba wcisnac shift... Znowu, wiedzialbys to, jakbys doczytal w manualu.
Kostka do resize w dolnym prawym rogu, to jest przeciez standard
Jak sobie nie mozesz chat window w prawym dolnym ekranu skonfigurowac, to przesun je na srodek, zmien rozmiar i przesun z powrotem w prawy dolny rog - gotowe...
Jak rozwinac bow mastery? u ktorego guild mastera moge rozwniac prof. scouta?
i gdzie takiego szukac.
Scout
trainer i ranger chociazby. Na S od Wainthorpe, KTS, KC i pare innych duzych miast.