Cytuj:
jesli masz ochote poflamowac na kogo popadnie i odbijac sobie to ze cienko bawisz sie na cl to idz na forum cl
wiekszosc graczy z cl to debile? chcialbym wierzyc ze sie myle a teraz wracaj stad skad przyszedles i baw sie w tzw rp
fyi jakosc polaczen polska>us nie zalezy od osi rofl lol lolololololol bawahahhaha! ! fajne nie? poza tym akronimow takich jak rofl (poprawnych z reszta) w podstawowce nie ucza :<
co do syfiastego osi.. ta glupia syfiasta beznadziejna firma stworzyla gre w ktora grasz.. dzieki niej mozesz tylko zobaczyc co to jest to uo i domyslac sie jak wyglada w oryginale eh
Wiesz co, dobrze się bawię na CL, i na forum CL też chciałbym się dobrze bawić. Tylko tam jakiś debil ciągle flamuje i obraża użytkowników, choć nikogo z nich nawet nie zna. Wiesz kogo mam na myśli?
Tam też ludzie pisali Ci wracaj tam skąd przyszedłeś, ale ty ich kompletnie zlałeś i się doskonale bawiłes wkurzając ich i ciesząc sie że udało ci się kogoś zdenerwować.
Wiesz, ja się tu doskonale bawię, jak sam powiedziałeś, to publiczne forum i każdy ma prawo się wypowiedzieć, a ja nawet wypowiedziałem sie na temat (co u ciebie się baardzo rzadko zdarzało na forum CL).
Widzę że ty też bardzo cienki jesteś z angielskiego...
ROTFL - "Rolling On The Floor Laughting" tylko to jest poprawnym sktótem, jeśli chodzi o ścisłość. Pomijanie "The", jest błędem gramatycznym.
W mojej opinii, OSI jest syfiaste, dzięki im za to, że stworzyli tą grę, ale atmosfera na serwerze mi się zupełnie nie podoba, nie mówiąc już o lagu. I nie muszę się tego domyślać, bo grałem miesiąc próbny (tak, tak, mam oryginał, nieprawdopodobne co?!?), i zrezygnowałem z dalszej gry, bo mi sie nie spodobało.