Ludzie ,przestanice bluzgac na GM na lewo i prawo. Wlozyli duzo pracy w ta zmiane i moge teraz powiedziec ze jest to zmiana na lepsze. Zapomnijcie o starych postaciach Tez stracilem postac 3x gm i expert w magii, gralem non-stop cale ferie, ale przeznam szczerze ze juz mi sie nudzilo. Pamietajcie rowniez ze TO TYLKO GRA! Nie zapominajcie ze jest to free shard wiec GM moga robic co chca i nie musza sie przed nami usprawiedliwiac bo robia to tylko dla wlasnej przyjemnosci. Do wszystkich niezadowolonych: idzcie na OSI, bulcie 10$ na miesiac i napewno nie bedizecie mieli zadnych zmian emu czy utratu kont. Teraz mamy nowy emu, nowe postacie, nowe perspektywy. Bedzie inaczej i ciekawej.
Do Szerszenia i reszty ekipy: Nie zalamujcie sie, jestescie najlepszi! Dziekuje wam za caly wasz cenny czas ktory poswieci dla rozwoju serwera - the best free shard on the world!
. Nie zmarnujcie tego teraz wkurzeni przez grupke flamerow. Jestem pewien, ze znaczna wiekszosc graczy popiera moje zdanie, tylko poprostu ta niewielka grupa niewdziecznych malkontentow jest glosniejsza
Pozdrawiam wszystkich
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Devotus dnia 2002-02-23 11:41 ]</font>