TobiAlex napisał(a):
ghoulas napisał(a):
Witam wszystkich!
Ludzie najpierw się pchacie na najbardziej oblegany ze wszystkich serwer a potem płaczecie ze musicie stać w kolejkach. Trzeba było wcześniej pomysleć. Ja gram na serwerze RP i jeszcze ani razu czekać nie musiałem.
I ilu Was jest na tym serwerze RP? 50 ludzi po jednej stronie? A ile na scenario czekałeś? 3 godziny?
Jak przed chwila napisalem tutaj :
http://mmorpg.pl/viewtopic.php?t=31058&start=160 tez gram na Burloku, scenariusze praktycznie-instant, high / high, pare razy zaskoczylo mnie napotkanie niezwykle rzadko wystepujacego w naturze "inteligentnego PUG-a".
Po prawie 3 latach na PVE-RP w WoW (Argent Dawn) mam bardzo mile wspomnienia i goraco polecam wszystkim ten typ serwerow. Przymusu RP nie ma a naming policy i In-Character general chat sa jak dla mnie plusem.
Ale zeby moj post nie byl tak pozytywny (w koncu to temat o whine) - srednio co 2h mam CTD, zawsze w scenariuszach po smierci ... poza tym gra w 100% stabilna. Any fix ? W kazdym badz razie da sie przezyc. Dobrze ze nie gram na K8P albo innym Full (600+), gdybym mial czekac pol godziny na zalogowanie po kazdym takim CTD, chyba bym cholery dostal...