Powiem tak, Kotbs jest boski jako AoE Tower (wolny ale naprawde efektywny jak go cos atakuje) Ale, jak chcesz cos sam zabic to nie spodziewaj sie dobrego dps
Ja tez zaczelem nim grac dla zbroi, ale wypaski dopiero dostajesz w T4 A niektore zbroje wczesniejsze wygladaja troszke smiesznie (mimo iz wiem ze tak powinny wygladac ;P)
Za To Slayer to maszynka do mielenia wrogow. Daj mu guard i healera i leci przez wrogow jak kombajm przez zyto. Serio.
W kazdym razie Slayer bezdzie moja 3 postacia ktora pewnie bende lewelowal do 40 lv
Ah i uwazame ze Kotbs jest najlepsza postacia do PvE solo w grze. Najlepsze PvE AoE, Bardzo dobre Solo, moze nie przebije WP w zabijaniu Bosow, ale WP nie moze zebrac agro 30-40 mobw na twoim lv i zabic je w 30s wszystkie i jeszcze przezyc przy tym z latwoscia
Tylko patrzysz jak cyferki lataja. Jedyny minus ze nie kazdy lubi bawic sie z Aura Twisting bo bez tego sie nie obejdzie jezeli chcesz grac jako Pro Kotbs. Walka mniejwicej wyglada tak Aura Skill Skill Skill Aura Skill Skill Skill Aura Skill Skill Etc i tak w kulko abys zawsze mial 3 aury wlaczone. Wymaga to calkiem sporo wprawy.