lutus napisał(a):
iniside napisał(a):
GOA failuje.
Nie zeby mnie to wogole dziwilo.
Dlaczego W europie EA nie zarzadza serwerami ? Co my takiego zlego zrobilismy ze maja nas w dupie ?
Cytuj:
Our current datacentre is not big enough to handle that or the extra capacity needed for open beta.
No to kurna, przeniescie sie do nowego ?
Tak ja wiem to kosztuje, to wymaga czasu. Ale do ciezkiej kurwny-jedzy. Czego sie oni spodziewali. 1k graczy ?
Wiem podchodze pesymistycznie. Ale dopóki nie zobacze jak spełniają zwoje obiecanki. Nie uwierze
.
Naucz sie czytac cale artykuly a nie wycinki. Grzecznie napisali, ze sprzet juz byl wczesniej zamowiony na docelowe datacenter, ale Mythic pozmienial terminy i nie sa pewni czy beda na 100% przygotowani przez przesuniecie terminow. Jednak pozniej pisza, ze wszystko bedzie, OB bedzie headstart tez bedzie , wszystko bedzie, tylko taki glupi news se napisali nie wiedzac po co...
Ja im i tak nie wierze ze sie wyrobia!
.
Tzn. mam nadzieje ze tak.
Zreszta bylby premiera byla na czas, kluczyk do OB to ja mam nadzieje wyrwac z US wersji
.
Pomijac GOA-Drame
Jak to jest z Mastery Paths.
Tzn z tego co widzialem na gorze ejst cyferka 15. Czyli zeby dojsc do samej gory trzeba wydac 15 punktow ? (punkty dostaje sie od 11 lvl to wiem). Ile mozna miec maksyimum punktow? 30 ?
I czy mozna w takim razie wymaksowac jedno mastery i z drugiego wziasc np. tylko pierwsza umiejetnosc/taktyke ?