Cytuj:
..., wiec w porownaniu chocby do takiego hellbreatha tibia to strasznie malo rozbudowana gra
Chyba faktycznie źle cię zrozumiałem bo wydawało mi się ze porównujesz Tibia do Diablo a nie hellbreatha, nie prawdasz??
Cytuj:
Co z tego ze w tibbi zlowie ryby jak moge je tylko zjesc SUROWE, nie moge ich sprzedac
w diablo możesz pomarzyć o łownie ,faktycznie surowa ryba to nie to samo co wędzony łosoś
ale pozwoli zaspokoić głód(zregenerować życie) co do sprzedania he he , jasne ze da się sprzedać i niezłe kokosy na tym ubić, chyba krótko grałeś w Tibia
Cytuj:
Tibia proboje byc mmorpg ale nie jest nim w prawie zadnym aspekcie
Mówisz ze Tibia naśladuje mmorpg a diablo niby co , to rasowy mmorpg??? Chyba do końca nie zdajesz sobie sprawy z tego co to znaczy. Takie pytanko skoro nie Tibia to proszę mi tu podać takiego rasowego MMORPG ;] . Na bank podasz Ultime ;] i nic poza nią !!
Cytuj:
nie wiem moze ty jestes zarejestrowany i placisz im za to zeby miec swoj domek i kupiles go na jakiejs aukcji ale to jest stronka z darmowymi mmorpg
Przyznam za domki trzeba płacić , ale cóż nie widziałem takiej alternatywy w starym Diablo1.
Nie płace za Tibia , mówię po prostu o jej możliwościach a zakup domku to jedna z takich możliwości.
Cytuj:
Ps2.Tylko pamiętaj, było by wielkim grzechem jeśli byś nie spróbował innych tytułów na Tibia świat się nie kończy .
Powyższa wypowiedz to apel do ludzi którzy usilnie trwają przy jednej grze(nie mówię tu tylko o Tibia) ale o wszystkich tych którzy zagrali w jeden tytuł i myślą ze jest jedyny w swoim rodzaju. Chyba źle mnie zrozumiałeś
Cytuj:
pozdro i naucz sie czytac ze zrozumieniem
Dzięki za rade zapamiętam na przyszłość