rotfl
po prostu rotfl
po kolei.. gwoli przypomnienia bedac w olsztynie przynajmniej ze 3 razy darles sie ze rezygnujesz i takie tam, ze cie nie chcemy i temu podobne pierdoly
po nastepne nie potrafisz zrozumiec elementarnie napisanych wyrazow.
co do Malcolma to nie do konca nic nie robil, gdyz poniekad konsultowalismy sie na roozne dziwne tematy
wracajac do poprzedniego, przypomne czyjes slowa... " nie chce byc GMem, chce byc normalnym graczem, zrobcie mi krasnoludy i bede szczesliwy"
ustalilismy ze jestes w ekipie ze Twoje zdanie sie liczy.
i co?
Bronek nie oszukujmy sie jestes doroslym czlowiekiem. a czasem zachowujesz sie jak dziecko. dziwnym trafem twierdzisz ze ktos cie wywalil bla bla bla... dlaczego malkolma nikt nie wywalil skoro jak sam napisales sie opierdalal?
temat byl przerabiany parokrotnie. dla mnie powody twojego takiego a nie innego zachowania sa zgola odmienne, lecz nie do przytoczenia na forum.
gwoli przypomnienia znamy sie jakis czas i wiele sie o sobie dowiedzielismy.
strzelanie focha jest moja domena BroneCq
po przeczytaniu tego tipicu jest mi juz obojetne czy odejdziesz czy nie...
a wlasciwie czy wrocisz czy nie...
nie podoba sie swiat, wizja? zawsze masz cos, o czym ktos powiedzial jest kodem serwera zanim zaczelismy go "psuc"
jesli odejdziesz, zrobisz co sobie bedziesz chcial... dla mnie mozesz odpalic wlasny serwer... mam nadzieje ze klimat bedzie taki jak na poczatku DZ...
chcialbym zebys wiedzial jedno.
swiat sie zmienia, i idzie do przodu :/
jesli zatrzymasz sie w jednym punkcie na jakis czas, okazuje sie ze sie cofasz...
przemysl to...
ponadto...
klucimy sie o tytul... cos bez znaczenia
wazne jest to co kto robi.
dlaczego ludzie,wiedzac ze nic z tego nie beda mieli oprocz satysfakcji z gry,siedza i pomagaja, poswiacaja swoj czas, ucza sie skryptow sprawdzaja po 50 razy czy w danym miejscu napewno mozna po schodach przejsc?
BroneCk... pomysl.
kiedys ja staralem sie Wam pomagac. nie zgodziles sie, Twoja sprawa, pomagalem w inny sposob.. kazdy ma wlasny spsob pomagania...
czasem nie zawracanie dupy jest wielka pomoca...
BroneCk. wroc na siec... to bedzie za jakis czas. ochloniesz... mam nadzieje przemyslisz pare spraw... i wtedy powiesz czy chcesz pomagac czy nie.
ekipa... wielkie slowo...
a podobno wazniejsza jest przyjazn niz wladza...
nawet wladza nad malutkimi pixelami na monitorku...
dla mnie ekipa w tym momencie to ludzie ktorzy tworza ZS...
tworza i testuja...
i wiesz... widac ze chca...
ze staraja sie...
jakis czas temu poprosilem kogos o skrypt w php... ktos obiecal, powiedzial ze choc w ten sposob pomoze nam... do dzis nic nie ma. nie szkoda mi tego... to tylko jeden z fragmentow ukladanki... wielkich puzli...
1+1=2
Prosze. wrocmy do rozmowy za jakis czas, bez uprzedzen i klutni. nikt tego nie chce.
przynajmniej nie ja.
i jeszcze jedno. jesli masz cos do mnie... nie wywlekajmy tego na forum, porozmawiajmy na ircu, albo wyslij maila.
moze sie okazac ze nie jest tak zle jak myslimy.
pozatym... powodzenia na nowej drodze zycia
Gadget
4ever Lamer