Nephilim napisał(a):
w takim razie zbanuj tych wszystkich trolli, ktorzy nazwali mnie idiota za to, ze obrazilem ich ukochana gre.
Poprosilem wszystkich grzecznie o to, zeby skonczyli flamy by WoW i pierwsza osoba ktora sie do tego nie zastosowala byles Ty.
Nie wiem czy zauwazyles, ale skasowalem nie tylko Twoje posty, ale tez wszystkie, ktore nawiazywaly do Twojego i zawieraly flamy pod Twoim adresem.
Sorka ale dla mnie jestes przykladem osoby, ktora
nie gra w ta gre, za przeproszeniem gowno o niej wie i przyszla na to forum tylko po to, zeby rozrabiac.
Zax:
Dla Ciebie moderator to czlowiek, ktory nic nie robi - nie reaguje na flames, rozpieprzanie watkow etc.
Jesli chcesz sobie pogadac o dupie maryni to idz na forum
Pogawedki.
Naprawde nie wiem jak z rozmawiac z czlowiekiem, ktory widzi (?) nazwe watku "Vanguard - pytania" i wyciaga z tego wniosek, ze to "ogolna dyskusja o niczym".
Zgadzam sie z tym, ze odrobina off topic nie zaszkodzi ale nie kazdy user tego forum chce sie przedzierac przez XXX stron flames i gadki o tym kto jest glupszy od kogos zeby uzyskac odpowiedz na jakies pytanie dotyczace VG.
To tyle z mojej strony - koncze off topa na temat sposobow moderacji tego dzialu. Jesli ktos chce kontynuowac ta rozmowe, to zapraszam na priv bo ten watek sponsoruja literki V jak Vanguard i P jak pytania.