Mendol napisał(a):
postac reaguje tak jak powinna reagowac. fakt, ze nie zawsze animacja nadaza za tym co robimy ale nie jest to wielki problem.
uposledzony moze i jestem ale z pewnoscia nie w takim stopniu jak ty shadhun, daruj sobie wiec te wycieczki osobiste.
to nie jest forum wow'a.
olek jak ja gralem w wow'a od us bety. i nie sadze zebys mial jakiekolwiek pojecie jak ta gra wtedy wygladala.
dla was pvp to duel pod ogri ew. arenka 5vs5.
problemy w war'ze z reakcja zaczynaja sie pojawiac kiedy dzieje sie cos wiecej niz 1vs1. i sorry ale w waszym zajebistym wowie w open pvp skille odpalaly sie z 20sec lagiem wiec nie pierdolcie mi jaki to jest zajebisty.
olek chcesz oceniac, porownywac to idz do pogawedek albo flames.
tutaj rozmawiamy o war'ze, bugach, tym co sie nam podoba a co nie.
nie interesuja mnie naprawde wieczne porownania do gry, ktorej zajebistosc polega na tym, ze skopiowala wszystkie swoje pomysly z innych gier.
Mendol, ta postac nie reaguje jak powinna, ona najwyzej twoim zdaniem reaguje tak jak powinna. Naszym/inszym zdaniem reaguje z jakims idiotycznym opoznieniem....
=tu sam sie cutne bo wszystko to juz zostalo powiedziane wczesniej=
co do tego kto w co i kiedy gral - nie uwazam tego za dobry argument - ale jak mi zarzucacie jestem altem, moj first-forumchar ;] jest na liscie "uzytkownicy" na pierwszej czy tam drugiej stronie ;]
To_nie_jest_argument - ale mysle, ze gram w mmo dluzej niz 99.9% z was. Nie daje mi to zadnej przewagi w dyskusji, ale ..skoro chcesz sie przebijac na daty i na to co kto widzial onegdaj.
Tak ludzie tutaj rozmawiaja o warze, ale nie warze zamknietym w szklanej kuli, w ktorej nikt nie moze go skrzwdzic i skrytykowac. Czy tez bron boze porownac do gry-ktora-sciagala-od-innych
Samostanowiaca sie idea, jedyna w bezmiarze wszechswiata... ;]]