Futrzaq napisał(a):
Kto wpuszcza takie trolle na forum..powinno sie przynajmniej kasować głupie posty( a w regulaminie ustawić ortografię)......co robią moderatorzy
p.s zadanie dla moda: niech skasuje wszystkie offtopy i durne posty jak pracuje na tym forum( w końcu od czegoś jest nie!)
Nie mam zwyczaju odpisywać publicznie ale specjalnie dla Ciebie zrobię wyjątek.
1. Jest to forum publiczne - w związku z czym każdy ma na nie wstęp. Niezależnie od wieku, poziomu inteligencji, przekonań religijnych czy rozmiaru buta.
2. Swoją pracę wykonuje absolutne dobrowolnie i nieodpłatnie - więc nie mam obowiązku przesiadywać na forum 24h/7. Nie muszę też chyba czytać każdego posta, jeżeli czujesz się urażony czyjąś wypowiedzią możesz zawsze napisać do mnie PM - zarówno modom jak i zwykłym userom będzie wtedy łatwiej.
3. Podforum "Darmowe (...)" jak widzisz jest tak zorganizowane aby być jak najbardziej przyjazne i pomocne userom - niestety nie wszyscy czują się w obowiązku aby przeczytać: "Przeczytaj zanim napiszesz!", "Reguły" czy "FAQ". Na to moderzy NIE MAJĄ akurat żadnego wpływu.
4. Moderzy nie posiadają przywileju banowania - sami musimy się o to zwracać do władz zwierzchnich tj. do adminów. Ban zresztą jest środkiem ostatecznym. Zresztą jak Ci to aż tak bardzo nie pasuje zawsze możesz założyć własne forum i banować jak popadnie, a póki jesteś tutaj dostosuj się do NASZYCH reguł.
5. Jeżeli chcesz dyskutować to poproszę o PM. Zawsze też możesz napisać do Beast'a jeżeli masz jakieś obiekcje co do mojej pracy.
6. I uwierz, że początkowo też byłem pełen zapału i chęci do pracy jakby to nie zmienić tego podofrum aby nie był to jeden wielki śmietnik i syf. Ale nie da się tego zrobić - chyba żeby wprowadzić test inteligencji, znajomości zasad i netykiety w czasie rejestracji - na co się szybko nie zanosi.
D.