Deshroom napisał(a):
porównując np EVE do warcrafta wielu z Was powie że EVE jest dużo bardziej skomplikowane niz wow ale dla mnie EVE jest nudne bo jest jakby za mało rozbudowane vs wow. niby jest kupa rzeczy ale jak się miesiąc pogra to ciężko sie czymś zagrzać - za mało różnorodności i dowolności brak celu, gry w których można robić co się chce okazują się grami w których nie ma co robić.
mam nadzieje że AoC albo WHO bedzie porównywalne do wow tak żebym mógł usiąść i z pół roku budować postać pomijając rajdy, gildie i pvp
WoW tak naprawde oferuje bardzo niewiele ludziom malo zainteresowanym pve. Nie mozna prownywac tej gry z EVE, bo tam koncepcja gry jest zupelnie inna. Jesli chcesz budowac sama postac pol roku, poza endegame(tak zrozumialem) to powinienes szukac czegos w azjatyckich levelowkach. Ja nie mam czasu na takie rzeczy, poza tym zbytnio mnie to nie kreci. Chociaz przyznam, ze levelowanie pierwszej postaci w dobrej grze to duzy fun, ale musi to trwac rozsadny czas. Z mojej strony oczekuje, ze grajac pare godzin w tygodniu bede mogl czerpac przyjemnosc z gry(pvp,pve,craft), a nie bede chlopcem do bicia dla dzieci siedzacych pare godzin dziennie. Ja krytykowalem WHO za grafike i animacje, bo o samym contencie nie wiem zbyt wiele.