Wedge napisał(a):
Jin napisał(a):
Wedge napisał(a):
Jin napisał(a):
Ech, to nie L2, tekstury tutaj sa tragiczne, gra nadrabia efektami i dlatego ladnie wyglada
No to chyba nie grales na full detalach. Moim zdaniem teksturki sa swietne, ale nie porownuje do L2 bo nie gralem. Ogolnie grafika jest rewelacyjna jak dla mnie.
Jezu czytajcie ze zrozumieniem, nie mowie, ze grafa jest zla tylke ze tekstury sa niskiej jakosci, i bardzo dobrze. Przynajmniej nie ma takich sytuacji jak w l2, ze 2gb ramu to za malo...
Tak wyglada gra, a
to sa moje ustawienia. Wedlug was tak wygladaja ladne tekstury? Rozmyte do granic mozliwosci? Dajcie spokoj, mi sie grafa podoba i ciesze sie ze jest tak a nie inaczej, ale stwierdzam fakt...
Wyglada na to, ze w ustawieniach sterownikow nie masz wlaczonego AA i anizo lub masz je ustawione minimalnie. Popatrz na te zabkowane krawedzie wokol glowy....Mowiac full mialem na mysli ustawienia w grze i ustawienia karty graficznej. Jak wroce z pracy to wrzuce screena.
Co ma aa do jakosci tekstur? Chodzi o to ze sa niskiej jakosc rozmazane...
Cytuj:
do qr... nedzy tekstury sa ostre jak brzytwa i skoncz to pierdolenie, nie wiem moze grasz na Rivie i dlatego odnosisz takie wrazenie, widziales jakies ladne screeny z GW ?, nie ?, ustaw se max detale i popatrz chociaz na warriora w ascalon secie, widac drobne skorzane elementy, zelazny emblemat na pasie (gustowna czaszka demona) blyszczy sie w sloncu i wcale nie jest rozmazany, to co gadasz to jest poprostu bullshit
Czlowieku nawet screenow moich nie obejrzales wiec po jaki uj sie odzywasz? I proponuje nauczyc sie czytania ze zrozumieniem bo juz pare razy pisalem, ze grafa jest w gw ladna, i chodzi szybko bo ma niskiej jakosci tekstury. Widac, ze jestes zwyklym fan boy'em ktory potrafi powiedziec "zamknij sie gw jest najlepsze, gw uber alles" a przeczytac nie potrafisz tego co pisza inni...
A i jeszcze jedno, tekstury chara ktorym sterujesz i npc'ow, sa lepszej jakosci niz tekstury innych graczy...