Tor-Bled-Nam napisał(a):
No to wytoczyles armaty...ET jak wychodzilo nie mialo nic specjalnego do zaoferowania, jedyny plus to to, ze byla za darmo. Ja pogralem w nia tydzien, a gameplay sprawil, ze poczulem sie jak w Q3 w realiach WWII. Battlefield i AA to gry specyficzne i nie kazdemu musza sie podobac. MOHAA bije popularnascia ET(chociazby liczba klanow zarejestrowanych w CB) nie bez przyczyny. Odejmij jeszcze liczbe graczy ET skuszonych darmowa rozgrywka i bedziesz mial rzeczywista wartosc tego produktu w srodowisku graczy.
Nic specjalnego do zaoferowania!? A Xp na kampaniach. 5 klas RÓŻNORODNYCH która każda miała oddzielne zadania podczas misji. Tego jest multum !. Gameplay sprawił ,że pozcułeś się jak w q3? Matko... dorbra chris... uspokój się... puf.... Niewypowiadaj się gdy pograłeś sobie tydzień weszłeś na jakiś public server na którym zawszę są totalne jatki ,i odrazu zlewasz et. MOHAA bije... może
. Ale mohaa na sieci jest imo nudna jak flaczki z olejem. Naprawdę źle robisz ,że wypowiadasz się po tygodniu grania. Najwyraźniej trafiłeś na noobistycznych ,nietrzymających klimatu graczy. Którzy lubią tk i Mówić o "penisach" Naprawdę. W grach online ,trafiają się takie freaki.
Ale widzę ,że niema tu prawdziwych fanów ET xD. Ale to rozmowa o America's army. Więc koniec tematu o ET
. To był ostatni mój post na ten temat.
PS: Niemówię ,że AA jest "Niefajny" po prostu mi się niepodoba
.