Witam wszystkich,
Widzę, że jutrzejsze wydarzenie wywołało ożywioną dyskusję :>. Cóż, najpierw trochę faktów:
Nina, która gra na CL, kłamie jak z nut :>. Na CL opowiadała się po stronie chaosu i dlatego zraziła do siebie Prezydent Alice Ravenlord, mającą 92% poparcie graczy w Minoc i Vesper. Sam grałem i zapewniam, że w tym przypadku jestem całkowicie obiektywny.
Sprawa druga - bardzo zawiodłem się na adminie. Wydaje się, że nie potrafi on nawet zachować neutralności w sprawach graczy. Apeluję do Szerszenia o odrobinę rozsądku. Faworyzowanie określonej grupy graczy (w tym przypadku skrajny Chaos) na pewno nie działa na korzyść SC. Jeżeli admin nie potrafi być neutralny i nie mieszać się w sprawy świata, niech lepiej zrezygnuje ze stanowiska. Wydaje mi się jednak, że Szerszeń zrozumie, kto w całym 'sporze' ma rację i pomoże w sprawach technicznych zamiast szerzyć poglądy zdecydowanie Evil ^_-.
Po obiektywne informacje na temat historii rodu Ravenlordów można zgłaszać się tutaj:
[email protected]. Zapraszam także do zapoznania się z przeszłością Starożytnej Cywilizacji Harmonium. Nina będzie zapewne kontynuować swoją krucjatę przeciwko Harmonium z prostej przyczyny - an CL jest żoną jednego z najbardziej znanych morderców i złodziei, zagorzałego wroga Orderu reprezentowanego przez Harmonium oraz ród Ravenlordów. Zwolenników Orderu zapraszam do przybycia na jutrzejszą koronację do Brytanii (cały dzień powinny dzień powinny dziać się interesujące rzeczy), podobnie z neutralnymi. Chaos niech trzyma łapy precz od tego, co ciężką pracą budują na SC porządni gracze
.
Mam nadzieję, że Szerszeń zrozumie swój błąd i nie będzie już angażować się w sprawy świata
. Proszę przy okazji GM o otwarcie Zamku Brytanii tak, by był on dostępny podczas jutrzejszej ceremonii. Jedyne, czego oczekujemy, to wsparcie techniczne - koronę królewską zakupimy w sposób uczciwy, płacąc wymaganą kwotę Valarom. Chciałbym, by od dzić Valarowie złożyli UROCZYSTĄ PRZYSIĘGĘ :>, że nie będą ingerować w sprawy świata, o ile nie dotyczą one samych mechanizmów gry. Czego potrzeba, by tworzenie nowego społeczeństwa postąpiło naprzód? 1) Korona (Harmonium zapłaci tyle, ile trzeba) 2) Otwarcie zamku (sprawa techniczna) 3) Nie ingerowanie w sprawy świata (sprawa uczciwości wobec graczy)
Dziękuję
,
Lcv