Dana napisał(a):
joshe zajrzyj tutaj:
http://fallenearth.wikia.com/wiki/Main_PageJeszcze godzina ściągania
Dzięki za linka, przydatny zbiór podstaw nt. gry.
Poględnie rzucam okiem, ale
- PvP only occurs in specific zones
- Factional PvP
Przyznam, że może nie jestem 100% killerem, ale pierwsza opcja już wyraźnie daje do myślenia że nikomu nie wpierdolę jak mi wjedzie na spota, albo za tzw.
brzydki ryj.
Natomiast druga ... jak mnie wk# faction wars zamiast wojen pomiędzy gildiami zawiązującymi alianse (może i są, ale wolę jak wojny możliwe są między każdym chętnym, a nie frakcjami zaimplementowanymi w grze)
Trochę przybity powyższym zajrzałem do działu skilli, bo może tam znajdę kilka ciekawszych kawałków.
Cytuj:
Skills
The character's learned abilities. They are involved in normal, non-mutation based combat, using items, and interacting with the environment. All players have some rating in all the active skills. Active skills start out equal to .75 of one attribute and .25 of a second attribute. For example, a character’s base Melee is equal to .75 of their Strength and .25 of their Coordination. Skills listed here (Active Skills) are raised at a cost of 1 AP per point up to double the base value of the skill.
Co tu dużo mówić, wyżej padły argumenty że to pochodna tabula rasy. Kolejny zapychacz czasu wart uwagi młodszej społeczności która może zagrywać 24/7.
Trzeba łypnąć okiem na earthrise.