Cytuj:
2002-03-04 02:20, Martre napisał:
eee gowno jestem nietrzezwy i bede mowil co chce;)
zwlaszcza, ze to moj post;)
SC nie ruszy dlugo, jak dlugo to sami zobaczymy....
port chodzil na 5001 i juz, rzecz nie podlega dyskusji;-)
wracajac do "powstania" shardu, w sensie "up"
panowie Gm, rzecza niepowazna jest, mimo wszytsko nieokresleie w przylizeniu teminu podniesienia serwera
ja jestem cierpliwy, ale inni nie, vide wszelakie posty, watki etc
informacja w stylu eeeee bo nie dziala jeden skrypt i imc Szerszen go naprawia niezadowala nikogo
pomiijam oczywista wyglupy Oyci3C'a i hmmmmm konfabulacje Wilka
chyba, ze nas sprawdzacie
jesli, czego rzecz jasna nie dopuszczam w swej wspanialomyslnosci,Oyci3C do mysli, sprawdzacie mnie, nas itd
to tym gorzej.... mam nadzieje ze zdajecie sobie sprawe, iz gracze na SC posiadaja konta na wielu shradach, a to juz mowi samo za siebie
reasumujac im szybciej - tym lepiej
albo - im wiecej konkretnych informacji i to nie od Wilka (Wilk nie obrazaj sie), tylko od jakiegos GMa, ktory faktycznie zajmuje sie serwem, tym lepiej; lepiej dla nas i tak naprawde lepiej dla was
pzdrawiam
czego mam sie obrażać tylko że ty nie rozumiesz że GM nie maja dostepu do serva fizycznie ino admini ale po tym co przeczytałem to chyba nie zaczniesz rozrużniać.
A swoja droga to chyba zupełnie normalne ze macie konta na kilku shardach przeciez tu chodzi o zabawe a nie jakis kierat jednego Shardu. jak sądze i tak zignorujesz mój pst ale jelsi ktoś co w moim kierunku pisze to starm sie odpowiedziec. pozdrawiam