Cytuj:
2002-02-28 20:51, Coval napisał:
Nastepny... powinni wam medale dac. Purpurowe serca chyba. Jednak meczennicy juz nie sa tak wielbieni jak kiedys. Ja sporo makrowalem, ale attended.
to ja tez piers wypinam
Cytuj:
Zmieniaja reguly w trakcie gry ... phi. Pograj sobie w szachy?! Reguly nie zmieniaja sie od setek lat.
Wybor masz, mozesz przestac placic i kupic sobie gre innej firmy.
w szachach jest nieciekawa grafika ;P
a jesli chodzi o zakup gry innej firmy to wlasnie takie podejscie ma OSI, jednym slowem ma ludzi w d.....
Cytuj:
Moim zdaniem, taming i barding to jedna z pierwszych rzeczy, ktore juz od dawien dawna powinny zostac zmienione.
Fajnie... ja bym jeszcze zmienil dexerow, wycofal wszystkie bronie vanq, zabral mozliwosc uzywania magery, zlodziejom z GM powinna sie udawac jedna kradziez na 1000 i to przedmiotu nie ciezszego niz 1 stone, wszystkim dojebac podatek 40% zeby nie byli zbyt bogaci, opodatkowac szmal w banku, alchemikom zrobienie pota powinno sie udawac tylko jesli obok stoi GM mag swordsmanshipem oraz GM dexer bez magery i healingu.
Dopiero by sie zrobilo zabawnie
Cytuj:
Sprobuj sie przejsc po dungeonach i jakis spotach high end monsterkow, ciekawe czy spawn nie bedzie zajety!?
ostatnio nie chodze w takie miejsca ale AFAIR nie jest tak zle, mowie o SP bo gate in/gate out to inna bajka. To powinni wylaczyc w pierwszej kolejnosci poza kolejnoscia.. co to za wyprawa do dungeonu jak wskakujesz na spawn i wyskakujesz pod bank... fakt ze w takiej sytuacji tamer ma dobrze ale sprawdz na test center spacer ze smokiem np do elder gazerow albo grzekolwiek na high end monsterki... ciekawe ile kurw rzucisz zanim dotrzesz..
Cytuj:
A moze ceny domkow Ci nie odpowiadaja? 10 mil za ville, nie masz tyle? Ojej, to jak bedziemy wiecej narzekali, to ceny spadna!
z ekonomii nigdy nie bylem dobry choc udawalo mi sie wyzyc z handlu.. ale nie sadze zeby spadly ceny deficytowego towaru.. IMHO jedyna szansa na spadek cen to nowe miejsca do zasiedlenia...
Cytuj:
Albo zrob sobie super tamera i kos 60k na godzine - juz po 170 godzinach bedziesz mogl sobie kupic
, o ile ceny nie wzrosna.
Zrob to bez gate/recall do dungeonu... chociaz moze i by sie udalo.. np w wind na demonach.. musze pocwiczyc ;P