QFC napisał(a):
relax panowie ;P wszyscy wiemy ze w WAR nie ma open RvR.
Wszyscy? To ja chyba nie jestem "wszyscy"
. Mówimy o tej samej grze? O tej w ktorej codziennie na k8p (na Eltharionie czytałem na WA, ze jest calkiem podobnie) potrafia sie bic zarowno w t2 jak i w t3 po 2-3 warbandy z kazdej strony o keepa/bo? No nie wydaje mi sie
. Ostatnio levelowalem u greenskinow gdzie wioski i questy / public questy są poprzeplatane wiec random pvp tez sie trafialo co jakis czas. Jedyne do czego mozna sie czepic to inne tereny. Nie wiem jak u ludzi ale tiery elfow sa najmniej dopracowane (W sumie nie dziwi mnie to. Były bardzo krotko testowane przed realeasem) i obie strony najczesciej są oddzielone jakims pasmem gorskim
. Ale od czego RvR zone.
Btw z tego co slyszalem to teraz w t4 gdy tłuka sie o fortece to serwer potrafi wykrzaczyć
. Ja tam na brak open RvR nie narzekam. Wrocilem do gry po pewnym okresie przerwy i grało mi sie ten cały miesiac wysmienicie. Dzis koniec subskrybcji ale po sesji egzaminacyjnej na 99% oplace ponownie
. Tak jak pisałem wczesniej... gra rozwija sie w bardzo dobrym kierunku. Jeszcze z rok i będzie wręcz zajebista.
PS. Post troche dziwny ale pozno juz
. Do tego pare godzin robienia prezentacji ryje psyche
.