Yanglegend napisał(a):
o koreański grindfest czekajcie, czekajcie sam zgadne
- 6-8 klas ? 2 buildy każdej klasy ,którymi jest sens grać?
- kosmiczne kary i ograniczenia w pk ,brak możliwości wzbogacenia się na pk?
- grind/quest'y ktorych celem jest dalszy grind
Nie lepiej sobie stanąć przed ścianą i napierdalać w nią rytmicznie głową niż naciskać F1-F5 przez kilka godzin dziennie ,żeby zdobyć świecące skrzydła?
1. klasy sa 4 poki co kolejna ma wejsc, dla kazdej klasy sa po 4 buildy ktorymi jest sens grac.
2. Zalezy, kary bo ja wiem kosmiczne, nie mozesz uzywac teleportow i storage oraz napraw itemow jak idziesz w red ale to sie da ominac poza teleportami. w sumie byloby glupie jakby mozna bylo pekowac lvl 10-20 na lvl 90 bez zadnych itemkow na sobie. wzbogacic sie? o yea:) szczegolnie z red leci prawie wszystko ale jesli to ty zbijasz to z kolesia tez moze poleciec item na ktory wydal spooro kasy. do tego masz red/orange zony na ktorych musisz byc zeby zaliczyc questy/raidy takze jesli szukasz pk bez kar to je znajdziesz.
3. Wchodzi nowa mapa questy i instancje takze jesli mowisz o grindfescie ktory trwa hmm 2 tyg? no ok wiadomo praca szkola dzieci zona 4 tyg?
4. f1-f5 no a jak masz skilla uzywac? glosowa inicjacja? na pvp tez trzeba poglowkowac i znac swoja postac.
5. poki co nie ma dla mnie jakiejs ciekawszej propozycji bez GRINDFESTU bo na to jestem za stary
, co chwila eventy, darmowe itemki z cash shopa, exp eventy i kazdy cotygodniowy update dodaje nowe rzeczy. teraz czekam na battle siege i klanowe pvp. co bedzie dalej zobaczymy.