heh co do SB to nawet mnie to za bardzo nie zmartwilo, ze bede musial grac na EU serwerze...i ping powinien byc lepszy a i ludzie "powazniejsi" IMHO oczywiscie.
Jezeli SB wyjdzie tak jak mowia w listopadzie (tego roku !
)a chyba raczej wyjdzie bo to co czytalem "miedzy wierszami" to UBI soft po prostu postawilo ultimatum WolfPackowi, ze trzy lata to juz przegiecie i gra ma wyjsc bez wzgledu na jej stan..niestety. Cuz bedzie masa bugow i problemow na poczatku (chyba, ze wogule zrezygnuja z wydania i tak skonczy SB)
Ja tam i tak mam zamiar to kupic i przekonac sie na wlasne oczy co to jest...inaczej, nawet jezeli 1/3 z tego co obiecuja w SB bedzie faktem to i tak bedzie to jedyny MMORPG od czasu UO ktory bedzie mogl przywrocic klimat Ultimy w tym momencie.
Jezeli po wydaniu w listopadzie nadal WolfPack bedzie sie "opiekowal" swoim dzieckiem
to mozliwe ze w polowie 2003 bedzie to calkiem dobry MMORPG. Licze po cichu, ze SB moze NAS znowu "odlaczyc" od RL jak stara dobra Ultima i trzymam za to kciuki bo narazie prawda jest taka, ze NIE MA w czym wybierac