Veg nie chodzi mi o usunięcie czarnej bo istotnie musicie się nieźle napracować żeby zdobyć jakiś sensowny poziom (te 95%), chodzi mi tylko o zasięg, po drugie nie jestem wojem tylko krawcem, tinkerem i kowalem i mimo żecały czas od początku grania na tym serwie kuje bez wytchnienia (prawie bo musiałem zrobić kiedyś krawca [3dni]i tinkera [coś kolo 6dni]) to nie moge nadal kuć rudy ochrony przed złem a wnioskując z częstotliwości z jaką ją wykopuje przy GM mining to długo jeszcze jej nie będe kuł, sądze że będzie gdzieś od 95% BS a do tego jeszcze troche mi brakuje. Eldorn nie pisz prosze że magia kupe kasy pochłania bo ponad połowa was bierze tą kase z ciał zabitych przed chwila graczy a tylko nieliczni idą ją nabijać na potforkach. Większość idze na crety tylko po scrolle a zaraz potem kiluje co bardzo wyraźnie widać koło Adel gdzie magowie w ciągu kilku minut rozwalają straż poczym znęcają się nad ludzmi, a rubcie co chcecie, bijcie sobie tych swoich wojów niech oni was leją ale qrwa zostawcie rzemieślników i górników bo najpierw przychodzicie do nas po ICE czy z pytaniem czy kujemy ICE a jak słyszycie odpowiedz odmowną to taki biedny górnik modli się tylko żebyś nie był mściwy i miał coś innego do roboty niż zabijanie biednych graczy choć to dlaniektórych nie jest problem, wkońcu można poświęcić te 30sec. do min. żeby zabić
. Jeszcze wracając do tematy woj vs. mag z czarną, nawet jak woj zabije maga to ten se nic z tego nie robi bo wskrzesi się i dalej może czarować czarną bo niepotrzeba regów a książka jest bleśnięta ale jak woja zajebie i objebie mu ciało to woj jest goły i może sobie poczekać na kolejny zgon.
P.S. Chodzi mi tylko o zmniejszenie zasięgu czarnej magii i ew. dodanie regów możliwych do zdobycia tylko u potforków (w sensownych ilościach czyt. niezamało ani za dużo)w ten sposób Veg będziesz miał tą swoją ukochaną czarną i nikt Ci jej nie zlikwiduje ani nie obniży dmg. a tacy rzemieślnicy jak ja będą mieli większe szanse na przeżycie.
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Siegrfied dnia 2002-08-28 05:37 ]</font>