A więc tak gram na CL i przyszedlem tu trochę pomarudzić... chyba mam prawo skoro Konr.... cos tam, wlazi do nas caly czas zawalajac boarda kompletnym syfem, ktorego mimo ze nie czytam, to i tak mi przeszkadza w znalezieniu sensownych informacji.
Chetnie bym pogral na OSI to fakt
ale lagi sa tytaniczne co tez zreszta wszyscy potwierdzacie w swoich postach.
A więc gram na CL i do licha podoba mi się klimat jaki tam panuje i (tez do licha) mam do tego prawo, prawda?...
No ale nic... właściwie nie mam nic sensownego do powiedzenia, wiec poprosze tylko...
Nie wlaźcie (do tych którzy włażą) bez celu na board CL i nie utrudniajecie mi zycia bezowocnymi dyskusjami, chce sie cieszyc tym, czym sie moge cieszyc, czyli CL.
A Wy cieszcie się tym co Wam sie podoba, czyli OSI, nie wchodzmy sobie w droge i nie utrudniajmy zycia... Bo coż, ja wam przeszkadzam w marudzeniu na potworne lagi, a Wy mi przeszkadzacie w radosci z przyjemnej gry na CL...
Badzmy dla siebie mili i dyskutujmy na tych boardach ktore nas dotyczą
Pozdrawiam... i szczerze mam nadzieje ze bedziecie mogli spedzac na OSI tyle czasu co ja na CL, bawiac sie tym dalece zaawansowanym srodowiskiem gry, ktorego ja szybko na CL nie doswiadcze