Cytuj:
"An-alfa-beta (z niem) "An" - na; Alfa, Beta - Rodzaje promieniowania. Tak więc w wolnym przekładzie analfabeta jest to człowiek napromieniowany, a co za tym idzie - szczególnie uzdolniony językowo!"
dla tych, ktorzy pomysleli, ze to moj wymysl - male sprostowanie
tekst ten pochodzi ze strony
www.kurde.pl (i wszsytko jasne
)
Asmax napisał(a):
... Zapraszamy do gimnazjum!
a masz tam dla mnie jakies miejsce w lawce... pewnie nikt cie nie lubi i siedzisz sam, dlatego mnie zapraszasz
Xanth napisał(a):
An - zaprzeczenie. Alfa, beta to litery z alfabetu greckiego (od tych liter zreszta pochodzi slowo alfabet). Analfabeta, to przeciwienstwo umiejetnosci stawiania liter. Ot faktycznie, uzdolniony jezykowo jestes.. ROTFL.
X.
chciales pokazac jaki to zdolny jestes i wszystko wiesz?? Zychoo wczesniej wspominal cos o ironi, wiec radze ci do tego wrocic
Pieszczoch napisał(a):
Wiec podsumujac piszesz jak analfabeta i zapewne czesciowo nim jestes, a na dodatek nawet debil powinien umiec pisac (co tez nie zwalnia cie to od tego).
z twojej wypowiedzi wynika, ze jednak uwazasz mnie za analfabete za "jush" i "tesh"! a z tymi ksiazkami to cie nie czaje. Piszesz mi tu, ze nie podoba ci sie takie cos w ksiazkach czy grach, ale jakbys nie zauwazyl to jest forum i nigdzie nie ma zakazu takiego pisania! staram sie nie popelniac bledow ortograficznych, a ze ty masz jakies dziwne zasady i upodobania, to jush mnie nie obchodzi