Shadhun napisał(a):
Sio embe, idz trzepać pałeczke pod ładne widoczki w AoC.
WHO oferuje wieksze mozliwosci od strony pieknego swiata, miast, krain, to jest gigantyczny swiat w porownaniu do AoC, ma mnadzieje ze wykorzystaja mozliwosci jakie daja karty graficzne i bedzie to pieknie zrobione w dniu premiery.
Mendol napisał(a):
przy calym szacunku do twej osoby embe faktycznie idz do dzialu aoc i tu nie wracaj
![;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
srednio widac masz pojecie o tym co oferuje rvr w warze i jaka jest roznica pomiedzy pvp w aoc a war.
;-p
Nie wiem co oferuje War i co oferuje Conan, za to ty wiele razy juz blyszczales wiedza na temat obu gier, wiec licze ze tu sporo sie dowiem.
Co do RvR wiem tylko to ze moze byc zarabisty i same walki w stolicach moga byc swietne, wez np 2-3 tysiace graczy walczacych w jednym miejscu, to moze byc piekne ale czy do zrealizowania to watpie
![:(](./images/smilies/icon_frown.gif)
krzyk napisał(a):
Pq to po prostu inny sposob na LFG i questy grupowe ktore doprowadzaja do frustracji jesli nie ma z kim ich robic. Lacza w sobie zarowno questing jak iklasyczny grind, i w mojej opini sa fajnie zbalansowane te dwie rzeczy.juz.
Tak tez twierdzilem na poczatku uczestnictwa w becie, czym dalej tym wiecej musisz powtarzac te PQ, wiec staje sie malo atrakcyjne.
Cieszy natomiast fakt ze jest tego duzo i nie jestes zmuszony by w tym uczestniczyc, czyli duzy plus dla Mythic za oferowanie duzego contentu.
Jesli juz Shadhun i Mendol wchodza w porownania Wara z Conanem to chetnie w tym bede uczestniczyl bo bede gral zapewne w WHO i mozemy wymieniac wlasne obserwacje z obu gier.
Moja gildia bedzie sie organizowac tez w WHO, sam zapewne nie zajme sie organizacja bo zajmuje sie AoC, jednak zagram napewno.
Czekam niecierpliwie na finalna wersje, interesuje mnie bardzo jak gra bedzie wygladala od strony graficznej bo narazie jest na wczesnym etapie.