Evar napisał(a):
Ludu Boży
W tibii jest Dynamika.......
Gonią cie 2 Gsy .... plus jeszcze PK wali w ciebie z gfb i SD
a ty ledwo zdażasz sie Uhać ( mhm bez skojarzen )
no i co? .... nabic 100 lvl lub zrobic Anihilator quest ... to jest osiagniecie.....
warto grac dla 1 powodu
kiedy zdobedziesz ten upgragniony lvl , skill , mlvl , lub item to czujesz satysfakcje ktorej w innej grze nie poczujesz...( no w kierkach tylko poczujesz wiekszą)
Grafika jest nędzna nie da sie ukryc ... ale po 2 tygodniach gry przyzwyczajasz sie tak jak do Muda
Jak ktos z was gra na Antice to priva wyslij
mam malą wojenke z kilkoma BRudasami ( Brazylijczykami) i potrzebuje sorca ..... ( mam piękny dream team na nich tylko sorca brakuje)
Hail Durin !
grałem w Ragnaroka , Dark eden, Knight online , Killer muda, Cygnusa, Arkadie, MU, Maplestory, i wiele innych ale zawsze to zawsze wracam do tbii !
ciocia eusta napisał(a):
To jest komentarz do tego co się działo w zamkniętym już temacie "tibia fajna czy nia zaglosuj teraz"
Cytuj:
Swoja droga co jest taiego super w PvP w Tibii? Dwa pikselowate ludki stojace bez ruchu? Zero dynamiki juz nie mowiac o taktyce.
wyobraź sobie że walka w tibii jest O WIELE trudniejsza niż np. w AO
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t= ... ec+bitewnyprzeczytaj sobie ten artykul to zauważysz....w rs i ao tylko czekasz az zestrzelisz przeciwnika...zrąć żarcie (lub wstrzykujac sobie cos)...
Cytuj:
bylo by trudno ale ok ale ludzie...
Edit:
swiaty dzielą się na:
PvP enforced - głównie PvP za kill dostajesz EXP
normal - walka z ludzmi dla zabawy / lootu / honoru nie dostajesz ExP
No-Pvp- nie mozesz nikogo nawet dotknaxc
to gadasz tylko z kolegami a reszte zabijasz albo uciekasz....a WIĘKSZOŚC NOOBÓW TO POLACY ("fri itans plx")ale ja tam poznalałem z 10osób z którymi mi się frajnie grało
Cytuj:
ta grafika animacje i wogule sa takie oszalamiajace ze juz przy rejestracjii dalem se spokuj
to po co sie odzywasz??? jak nawet w to nie grałes???
Cytuj:
zamiast meczyc sie lejac trole...
dzieki temu jak widzisz gostka na poziomie 100 to czujesz jakis respect...
Cytuj:
ale ma 1 minus...
tylko 1?? to chyba dobrze...
Cytuj:
Cytuj:
10:15 You see a blackboard. You read: The one and only Armageddon spell. Sorry, we're currently looking for a new teacher.
Jakiś nowy czar??? a może tylko żart CIP'softu?? To właśnie takie smaczki dodają zabawy do gry
ciocia eusta napisał(a):
Znalazłem bardzo ciekawy opis jednego itemu
Złota różdżka
waga etc....
ZAstosowanie: Można nią łowić ryby. Nie wiadomo dlaczego
Jakby to był bug...to by go usuneli. Ale skoro o nim piszą na oficjalnych fan site'ach to wręcz niemożliwe jest że to bug. A może z nią można złowić super power gold-fish'a zarzucając ją w lodowej dziurze w środku lodowych wysp??
A może otwiera wejście do nowej komnaty w której po pokonanie 10demonów w pojedynkę można złowić niedostępne dragon-scale legs?
A może poprostu Cip'soft uznał to kiedyś za bug...? ale teraz uznaje to za tibijską legende?
Opis innych legend tibijskich:
Jest sobie najtrudniejszy quest Anichilator w którym trzeba pokonać 6demonów w 4osoby. Można wtedy sobie wybrać nagrodę:
-Magic Longsword
-Blessed Tarczę
-coś czego nie pamiętam
-prezent box z "Teddy bear"
Co robi taki miś?? może jest jakimś ważnym ogniwem w czasei super nowego power eVul Questa??
??
??
??
Szukasz jakiejś odpowiedzi?
Może to spisek h-lvl'i mający na celu pozostawieniu najwspanialszych odkryć młodym graczom?
-Bo graqcze grający tą grą zebrali już dużo sławy w taki sposób...
Jesteś w podziemiach
Może za drzewami jest dziura? Może tam jest jakieś miejsce? Niestety nie dla ciebie..Bramka dla lvl 45< Trenujesz szybciej żeby tam wejść i zobaczyć co tam jest. Masz obłęd w oczach. Dobijasz do poziomu 45 i po dlugich problemach w tym podziemiach dochoidzisz do najstraszniejszego miasta "demony"
i zabawa na cały dzień
EDIT
kolejna ciekawa rzecz
NPC
HL
Miadsto Outlaw camp
..Nie gada z dziewczynami ;