Pan i Wladca napisał(a):
Dlatego napisalem że jest ona
Troszke podobna do BiosFear, tyle ze AO jest nowsza, a co za tym idzie wiecej mozliwosci, leprza grafa i bardziej rozbudowana od BiosFear.(a stego co widzialem fotki AO,coprawda malo z niech ogladalem bo juz mi sie wydaje ze mi sie nipodoba
to AO jest bodobne do biosfear). No a w BiosFear nie tylko sie strzelalo z guna, ale takze byli magowie i wojownicy (tak jak chyba w AO).
1.Jakie podobienstwo? To tak samo jakbym powiedzial ze NC i AO sa podobne bo tam sa miecze, guny i magia. Przypominasz mi kolesi co na widok Baldur's Gate mowili "Fajne, gierka jak diablo", jaki z tego moral? produkty w obu przypadkach sa bardzo rozne i nie do porownywania, lub stawiania na tej samej polce.
2.AO jest nowsze?! OMG AO jest troche starsze od Biosfear, a co do grafy i contentu wmlodszego to wlasnie jest rozwijajaca sie gra.
3.Oceniasz po screenach? Maly tip, platnych MMO po screenach nei mozna dokladnie,lekko czy tez nijak ocenic.
oxidize napisał(a):
... pozyjemy zobaczymy, jutro weekend to potestuje giere ...
Weekend? WEEKEND?! Powodzenia w ten weekend to WSZYSCY chyba beda testowali wiec se "komfortowo" nie pograsz