Cytuj:
2002-01-14 15:16, Drizzt Do'Urden napisał:
Robota jak robota, w sumei nie ja tlyko moj qmpel
Wie ktos jak podniesc najlepiej Inta??? Bo czaruje iczaruje i doepiro o 3 urosl, nawet nie moge ruzcac czarow z 7 kregu bo misze ze za malo mana, jak mam maksimum
, ile mana potrzebne na 7 i osmy krag?? (na osmy chyba 50, a na 7???)
No i poza tymi 40 many to trzeba z 70 magery ale to juz szczegol. A tak wogole to kupa czarow na NoX jest zjechana maxymalnie - te ktore dzialaja zadziwiaja skutecznoscia
BUGI w Magi jakie ja zaobserwowalem :
1) czar invisible - nie robi invisible
2) czar reveal - hmmm tyle ze cos jest ukryte to wiem bez czaru ale ja bym to chcial odkryc, zobaczyc - nie moge
3) Explosion - hmm niby czar obaszarowy - a tak naprawde to dziala na 1 stworka i to jak w niego trafisz
4) mass curse - jak wyzej
5) Dispel field - no tu bonus z calego fielda wycina jeden hex - czyli zeby skasowac caly field trza by zucic z 5 - 6 razy
6) bless - no bless teoretycznie ma dwa zalozenia podnosi statsy i chroini przed czarami obnizajacymi statystyki - tu podnosi tylko na ok 30 sec a chronic to on wcale nie chroni bo majac bles mozna zaliczyc jeszcze 4 razy curse od stforka to juz lepiej kupic sobie potionek agility i strenght bo one dzialaj ok 3 minut - i tu ciekawostka podobno Gdex i Gstr podnosza o + 20 statystyke no tu podnosily bo teraz gdex podnosi o +16 zeby go zrobic trzeba miec z 60% alchemi i 3 Bm a zwykly agility daje ok + 14 i robi go chyba kazy srednio zaawansowany alchemik z 1 Bm - Gstr dziala jeszcze - jak dlugo hmmm
Taaa a wlasnie staly reflekt u niektorych stforkow - podobno mozna go przebic czarami
obszarowymi - hmm tu nie mozna bo czary obszarowe dzialaja na jednego stforka
Nastepny kwiatek to chyba taki ze heal ma przypisany odgornie ilosc HP uleczonych bo tej losowosci jakos nie dostrzeglem.
Inna sprawa spectra bardzo czesto wali poison ze skutkiem DP albo Gcure nie jest Great - no comment - ostatnio mialem taki skecz robilem healki z ginsengu a wychodzily mi poisony dobre - no coprawda zaraz sie poprawilo ale dalej mam te 3 buteleczki jako souwenir
7) Blade spirit - no zaprawde sa one blade powiadam wam - maja odojazdy - jakby sie nacpaly - zamiast atakowac stforka lataja i szukaja jakiegos ducha a stforek sie z nimi mija
Taaaa no co by tu jeszcze - hmm czasem sie zdaza ze potionki i magic staff wyciagany z lotu jes juz zidetyfikowany - no tylko ze takiej miksturki to raczej sie nie wypije niestety
No i jeszcze jedno arch cure tak naprawde jest bez sensu bo kazda trucizne mozna wyleczyc zwyklym cure