z tymi kontami wplatami itp. to ja niemam zielonego pojecia kiedys placilem bela karta za gt ale siiii i on mial chyba vise clasic a te inne to nie wiem ja place za GT in game
wiec nie jestem w stanie ci odpowiedziec :< sry
hergusiu moj kochany gdzies sie tyle podziewal pisalem ci kiedys na icq pozdrowionka i takie tam milostki a ty mi nieodpowiadales :< wstydz sie *smuci sie* wsumie to zadko uzywam tamtego icq no ale zawsze to bedzie milo pogadac
z wybuchem kiedys gadalem ale chwilke bo on caly czas EN jest :< trza sie kiedy zgadac na male co nieco w wawie no ale to ciezko teraz lunka na stazu a ja hmmm wolny strzelec hehehe
wsumie to jak bedziem sie wybierac bedziem dzwonic po wszystkich aaaa belek hujus jedzie do angli juz nawet brode zapuscil taka dluga jak mikolaj chyba sie upodabniac zaczyna do tamtejszego klimatu i obyczaju :/ wiec wyjedzie nam nasz ukochany belus gejus :< no ale on od wyjazdu zawsze stronil wiec niechaj se jedzie moze kartke przysle z pieknej angli a i moze se neta zalozy i zaczniem grac z kolega po "fachu" z za granicy
ah i moze jak sie juz tam umiejscowi i zadomowi to moze wybierzemy sie do niego na male co nieco taka mala wycieczka krajoznawcza najpierw bel (nanglia) potem sz i zielona (austria) bedzie pieknie
zabierzemy wybuszka naszego i bedziem zwiedzac "nasza" unie europejska hehehe ale mam wyobraznie troszku wypilem i mam tez gadane dzis ale niechaj i tak zostanie
do uslyszenia i zobaczenia mam nadzieje niedlugo
pappa