Cytuj:
2002-01-17 16:27, Ultor napisał:
Ja tam nic niemam do PK, o ile jest to gosc (lub kobiet)z klasa, a nie jakis debil tkory gra w Ultime bo mu zimno w dresie podczas zimy stac przy monopulu i napierdalac przechodniowa z tego typu PK sie juz spotkalem, byla wsrod nich nawet jedna suka (jak cie kiedys dorwe to ostard cie tak zerznie ze hoho)
Twoja wypowiedz jest bradzoooo blyskotliwa swiadczy w wysokim poziomie intelektualnym jaki reprezentujesz swoja osoba.
Zastanawiam sie czy sytulacja o ktorej tu piszesz jest ta o ktorej ja mysle.
Zapewne twoja przygoda zwiazana jest z byciem zlodziejem - jak zapewne zauwazyles zlodziej to dosc ryzykowny zawod. Zwlaszcza jesli prubuje sie okradac graczy ktorzy maja status murder. Zapewniam cie ze gdyby nie instant kill u straznikow i bezkarnosc jaka sie cieszycie w miescie wspolczynnik zgonow wsrod zlodzieii bylby znacznie wiekszy. Bo zeby daleko nie szukac ja zabijal bym w zasadzie kazdego zlodzieja ktory istnieje tylko po to zeby "zarabiac" kase dla glownej postaci na regi czy co tam.
Sam zostalem okradziony w bezczelny sposob i nie odpuszcze zlodziejom - jest tyle zawodow zwiazanych z mozliwoscia wypracowania kasy na regi czy inne duperele bez koniecznosci kradziezy - mam tylko nadzieje ze szybko wam sie skoncza sloty na wolne postacie bo w chwili obecnej chyba polowa brit to zlodzieje
1 dniowi.
Na szczescie lub wasze nieszczescie wy leniwi naciagacze na SC wyswietlana jest nazwa profesji.
Wszystkim zlodziejom zycze duzej liczby zgonow, czestego bycia lotowanym i stalych strat w posiadanym majatku. Czestego criminala i ciaglych spotkan z PK.
Od siebie moge dodac tylko tyle ze jesli w koncu pojawi sie zlodziej z klasa i umiejetnosciami wycwiczonymi na poziomie GM
bedzie niwatpliwie posiadal sporo klijentow i wyciagal niezle zyski - a cena za jego glowe bedzie wysoka - ale coz ryzyko zwodowe.
I mam prosbe do graczy z jakim takim doswiadczeniem i wiedza - nie pomagajcie im i nie informujcie jak rozwijac profesje zlodzieja - niech sami szukaja i sami sie ucza