Armagin - nie wiem czy chcesz przekazywać przedmioty innym graczom czy też swoim postaciom (jeśli zamierzasz mieć kilka).
Jeśli innym graczom to:
- jeśli gracz jest w twojej gildii to istnieje coś takiego jak bank gildii, każdy tam członek gilidii ma tam możliwość zostawić przedmioty dla innych członków gildii
- jeśli gracz jest z twojego miasta (z Quenos dla dobrych albo Freeport dla złych) to istnieje coś takiego jak Norrathian Express (przepraszam za ewentualną orotgrafię) czyli poczta, mają oni porozrzucane po mieście (i nie tylko) takie śmieszne budki, które przypominają wychodki
i poprzez te budki można wysyłać listy, kasę, przedmioty.
- jeśli gracz jest z innego miasta to już tylko doręczenie własnoręczne lub przez zaufanego kuriera
Jeśli chodzi o transfer pomiędzy postaciami jednego gracza z tego samego miasta to w banku masz specjalne 4 sloty do przenoszenia przedmiotów pomiedzy twoimi postaciami.
Co się zaś tyczy przenoszenia przedmiotów poprzez twój dom to nie jestem na 100% pewien czy nie jest to niemożliwe, bo nie wiem co można zrobić przy najwyższym statusie (możesz nadać chyba trzy statusy innym graczom odwiedzającym twój dom visitor, friend, trust) jak sprawdzę dam znać.