Cytuj:
2002-02-11 20:58, Lcv napisał:
Pograzam sie w cieniu i blokuje te tematy, nie sa na tyle wazne aby nadal pozostawac "na topie"
---------
Moze jednak troche odwagi? Powiemy graczom, dlaczego tak naprawde Szerszen woli, by zapomnieli oni o sprawie?
IcE - nie goraczkuj sie. Na DZ sa normalni GM. Podobnie, jak wiekszosc na SC i wszyscy na CL SE. Tylko stary CL i SC maja pecha - z lepszym adminem serwer moglby przyciagnac porzadnych graczy. Kto wie, dlaczego Chaos jest tak zastanawiajaco potezny na SC? Domyslcie sie albo spytajcie samego Szerszenia.
Jezeli IcE (ktory jest znany z tego, ze na CL bawil sie kosztem graczy - dlatego wlasnie tak teraz atakuje Harmonium, ktore zaczelo glosno o tym mowic) sadzi, ze jest w stanie popsuc zabawe takze na DZ, to jest w bledzie. Na DZ nie ma gry nie-RPG (ban) ani atakowania postaci za ich poprzednie wcielenia (ban). Ten, kto bedzie nieuczciwie szkodzil Ravelordom na DZ po prostu wyleci na zbity pysk. Dlatego zapraszamy tylko uczciwych graczy w przeciwienstwie do Szerszenia odrozniajacych graczy od ich postaci. Gwarantujemy znacznie lepsze warunki, niz na SC. Gra 100% RPG - bez chamstwa i ingerencji GM, co powinno byc oczywiste dla kazdego GM, jednak Szerszen uparcie nazywa siebie Bogiem SC, ktory ma prawo zabijac postaci graczy. Przykro mi, ale naprawde nie wiesz, jakie jest prawdziwe zdanie o tobie, Szerszenku. Proponuje jednak zrobic eksperyment i oddac komus na tydzien serwerek. Gwarantuje, ze juz nigdy do ciebie nie wroci.
Lcv
Lcv
doszedlem narazie do tąd i nie wytrzymalem...
1) myslalem ze Lvc to dziewczyna (nie wiem dlaczego ale skojarzylo mi sie z Sylwią
)
2) o bogowie!!! toz to wola o pomste do... piekla; "spytajcie szerszania dlaczego chaos jest taki potezny..." ROTFL, jest potezny, fakt... ale co to ma do Szarego? on nie lubi murdererow jakbys nie wiedziala (qrde, zostalo mi
)... a to ze cie order nie obronil... hm, moze dlatego ze chetnie by cie zabili tylko nie chcieli walczyc przy naszym ramieniu? ehh, szkoda slow...