oxidize napisał(a):
a teraz do zalozyciela tematu
zdaje sie ze ta gra bedzie za pol ceny od 4 stycznia, jesli juz w nia grasz tzn. ze kilka dni przed usunieciem abonamentu kupiles wersje z doliczonym haraczem czy jak? a moze to jakas podpucha?
Hmm nie , gra nie ma być za pół ceny , sam zakup tej gry ma stałą kwotę lecz ma być wzniesiony abonament , kupiłem tę grę jakoś 12 grudnia i w cenie zakupu miałem 30 dni free , no to sobie pomyslalem ze 30 dni pogram za darmo a 4 stycznia bedzie free to i tak nie zaplace , rozmawialem na ten temat z GM'em i potwierdził tą informację ze gra już jest darmowa [ było to jakoś po świętach ] Jeśli jednak chodzi Ci o tańszy zakup to serwis mmorpger.pl oferuje lepszą cene za zakup gier / kluczy i tak dalej.A co do ocen znanych serwisów powiem tylko tyle ze sam się przeraziłem interesując się tą grą dlaczego tak nisko , wchodzę na gry.wp.pl i .... sobie czytam......
o to 1 zdanie :
gry.wp.pl napisał(a):
Ja w to nie będę grał na pewno. Wybaczcie brutalną szczerość, ale jestem przekonany, że Archlord to gra dla kogoś innego, nie dla mnie. A dlaczego? Z powodu bardzo prostego i bardzo prozaicznego - nie znoszę mangowej stylizacji, a tutaj jest ona miejscami posunięta do absurdu.
Ten pan który to recenzjował skreślił grę odrazu , w pierwszym zdaniu , jednak patrzę na OCENĘ GRACZY - 7,1
więc sobie pomyslałem ze skoro tak ludzie podchodzą do gier to ja te opinie znanych serwisów....poprostu SR@M
Polaków troszkę przybyło i każdy mówił że ta gra nie jest taka straszna jak o niej pisano. A co do porównań do GW / L2 / WoW to troszke głupie gdyż to są już produkty które od dawna się trzymają najlepiej na rynku MMORPG. Z kolei Archlord to jedna z nowszych gier.