Cytuj:
2001-11-20 19:38, Polko/Aen napisał:
No prosze wielmozny pan Eustachy bywa w trammel och cos niesamowitego ...
Ludzie w Fel po pierwsze nie zasluguja na moj griefing, po drugie rzadko chadzaja na monsterki wiec i lootowac nie za bardzo jest okazja, a po trzecie nie sa dostatecznie naiwni, zeby ich skutecznie oszukac.
Cytuj:
A jezeli wielmozny pan Eustachy ma jakies waty co do mojego jezyka to CMWD ... zawsze moge wyrazac sie gorzej ... i jesli tylko takie masz problemy to moze odwiedz psychologa ...
Alez juz to zrobilem. Gdyby Wielki Gildmistrz byl laskaw w czasie gdy nie jest zaprzatniety niezwykle odpowidzialnym zadaniem kierowania swoja gildia fencesitterow zajrzec na moja stronke zobaczylbys to.
Cytuj:
A jezeli mowimy o gniciu mozgu z powodu kasy ... to ty musisz byc bajonsko bogaty ...
O, i tu sie Wielki Gildmistrz ponownie myli. W banku mam niecale 500K, a to i tak moj najwiekszy majatek od czasu kiedy zaczalem grac. Gdyby Wielki Gildmistrz raczyl jednak zajrzec na moja skromna strone, zobaczylby to rowniez.
Cytuj:
A co do mojej kultury - to jak pisalem poprzedni post to akurat wrocilem z budki z piwem prz przystanku LMAO ...
A skad wziales mare zeby tam stac i pokazywac jaki jestes 1337?