Vercin napisał(a):
No sorry ale niby faktycznie taki rozwazny i opanowany a robi focha obrazajac przy tym innych jacy to oszusci z nich.
Po prostu zrezygnowałem. Fakt jest faktem, że ankieta kompletnie się nie sprawdziła i chyba każdy to zauważył. Nikogo nie nazwałem oszustem, sam dorabiasz do tego jakąs chorą ideologię, przy tym obrażając mnie. Dla mnie najwyraźniej bycie moderatorem nie jest tak ważne jak dla Ciebie i świat się na tym dla mnie nie kończy. Naprawdę mam inne rzeczy do roboty, niekoniecznie przyjemniejsze, czy ciekawsze od tego, ale postanowiłem się zgłosic ponieważ myślałem, że zainteresowanie tą funkcją będzie nikłe. Zrezygnowałem, do czego mam prawo i nie kapuję czemu czepiasz sie kogoś kogo udział w tej zabawie już się zakończył.
Vercin napisał(a):
mogl sobie darowac ten komentarz pod tytulem "jestescie oszusci ale no offence ofc"
Niczego takiego nie napisałem, a to jak Ty sobie to interpretujesz to już tylko i wyłącznie Twoja sprawa.
Ja głosowałem na Khebelna i podtrzymuję ten głos, jego ortografia mi nie przeszkadza, uważam, że ludzie robią z tego za duże halo, natomiast jego podejście do innych użytkowników forum uważam za poprawne.