Cytuj:
2002-01-04 15:38, Taunis napisał:
Szary wlasnie przyznales sie ze z dobrego czaru nad kturym pracowali ludzie tworzac ultime zrobiles cos bezsesownego > chyba dumny jestes co?? Mi sie jeszcze cos takiego nie przytrafilo.
Owszem przytrafilo ci sie, z fajnej gry jaka jest uo robisz wynarke klasy Q3 (nie majac nic do Q3). Tu nie uniwersytet Raistlin tu trzeba myslec.
Cytuj:
Wiec gratulacje oby tak dalej. Najlepiej niech jeszcze mag z 1 % magery czaruje se tak jak by mial 100%. No u alchemika tak prawie jest. Moze robic wszystkie miksturki. Fakt ze nie zawsze mu sie uda.
A jak czesto mu sie uda?
To ze dana miksturka jest na rozpisce, nie znaczy ze sie udaje...
Cytuj:
I uwazasz ze nie jest mozliwe znalesc czaru blade spirit po kilku dniach grania??? Czemu? Jak juz zyskalem ten czar reszte zapelnilem bez problemu.
I nie protestowales tak zarliwie jak w wypadku polimorfii ze blade spirit jest zbyt silny i nawet smok, jest dla niego betka. No to jestes ok.
Cytuj:
A ze dalo sie kupowac tak wiele czarow w sklepie to nie moja wina tylko wasza. A wmawiasz mi to jak to ja bym byl za to odpowiedzialny. Chcesz zebym szukal bugow?? Dobrze zrob mnie GM-em to poszukam. Ale czytalem ze nie potrzebujecie GM-ow wiec czemu pretesje do graczy ze sobie nie radzicie?
Wlasnie nie potrzebujemy takich GM'ow jakim Ty bys byl. Zrobcie cos... byle bylo latwiej... a tu jest dziura... to ja sie pobawie...
Cytuj:
Zreszta czemu sprzedaz czarow do 8 kregu w sklepie ma byc bugiem skoro sa one i tak bezsesowne jak to mowiles.....Jestem pewien ze wielu ludzi mnie poprze a przynajmniej magikow.
Nie, to ze czary osmego kregu sa bezsensowne to mowiles i mowisz Ty. Czyzbys mial lekkie rozdwojenie jazni?
Cytuj:
Zobacz ilu jest ich na tym serwie.... Moze z powodu ich tak malej ilosci nie obchodza cie czary z wyzszych kregow bo zadko kto takie ma.
Zbyt wielu niestety takie ma.
Cytuj:
Wogule caly swiat jest nastawiony bardziej dla wojow niz magow. Dowodem moze byc brak magicznych rzeczy dla magow.......same miecze , zbroje .......No jedyne rzeczy dla magow to rozdzki ale one sa bezuzyteczne.....
No fakt jak sie tak "szybko" kompletuje ksiege z zakleciami... po 150 goldow, to faktycznie nie za bardzo mozna juz czegokolwiek szukac. ;->
Cytuj:
A na formulazu Buga odnosnie smokow nie zglosilem na forum bo pisalem tam juz kilka razy podawalem mojego maila i nie uzyskiwalem odpowiedzi wiec nie wiedzialem czy wogule cos dochodzi.
A dostales odpowiedz ze nie doszlo?
Cytuj:
Wolalem bezposrednio powiadomic przy okazji napotkanego GM-a. To wszystko mam nadzieje ze to przemyslisz i ze nie bedziesz chcial sie klucic ze mna tylko posluchasz glosu wiekszosci.........Aha i dziwnym trafem nie moge wejsc na forum.......po tych klutniach z Toba..........wiec wysle to za mnie moj ziom Taunis elo.
A za brak Twojej umiejetnosci zalogowania sie to nie moge niestety reczyc, nic nie robilem w kierunku uniemozliwienia Ci tego, a tego typu zdaje sie miales na mysli oskrazenie. Jesli tak prosze o ladne przepraszam.