Mark24 napisał(a):
Shubduse napisał(a):
Acha, nie probowalem jeszzce Everquesta 2, ale kilka featurow mnie zainteresowalo. Jak bedzie trial to nie omieszkam nie sprawdzic.
mozna wiedizeć jakich?
Ta, jasne, choc wiem ze do EQ2 cie nie przekona wiele bo nie lubisz i tyle. A podobaja mi sie krajobrazy jakie widzialem na trailerze, podobaja mi sie ladne mounty, podoba mi sie tez pomysl z podzialem na rodziny, a takze w zapowiedziach rozbudowany system jezykow, ( ktory jednak nie wiem jak dziala, mam tylko nadzieje ze nie tak jak w WoW, gdzie wystarczylo przelczacyc na wspolny i problem z glowy ). Na jakim fansicie EQ2 przeczytalem tez ze ma byc housing, ktorego tez niestety zabrkanie w WoW, choc z tymi domami to informacje niepotwierdzone na stronie. Wszystko to jednak podoba mi sie w zapowiedziach, trailerach i screenach na tyle, ze musze sprobowac traila. A brak PvP... coz poczekajmy na jakies dodatki, albo moze powstana kiedys serwery z PvP... w kazdym razie gra w materialach reklamowych wyglada obiecujaco, chociaz musze przyznac ze swego czasu pograwszy w EQ1 starsznie sie rozczarowalem, chociaz wygladalo tez ciekawie. Nie wykorzytsalem chyba nawte do konca triala 30d, tak mnie odpychala ta gra, i jakos nie moglem sie przemoc zeby w sobie to zaufanie zdobyc :/
A jak juz pisze o grach co do ktorych mam pewne nadzieje, to pamietam ze podobaly mi sie tez koncepty czegos, co sie mialo nazywac bodajze Light and Dark... z nierewelacyjna grafika, ale za to pelna wolnoscia ( PvP tez ) , ktorej chyba teraz zaczyna troche brakowac w nowszych produkcjach.