OGÓLNIE JEST KIEPSKO!
Sprawdzałem sobie po kolei servy C2 z poniższej listy.
http://l2.hopzone.net/index.php?lnk=view 2/3 z nich nie działa po prostu! Albo mam tak napieprzone w zainstalowanym kliencie, albo większość tych shardów działa bez update'u klienta (goły C2). Mogę na palcach jednej ręki policzyć servy na które logowałem się bez probelmu i kombinowania

.
Przy tym należałoby wspomnieć że:
1. Znakomita większość servów do C2 ma niemiłosiernie wysokie rate'y (50-100)
2. Działają w dziwnych porach jak dla nas, a wipeouty i resy przychodzą jak grom z jasnego nieba :|
Przykład: zalogowałem się na serv Impossible, jest ok - sprawdzam co działa i po ok. 10min. dostaje DC! No nic, zdaża się - myślę! Wchodzę ponownie i ECHO! Jakby server kosmici porwali... Tego samego wieczora, zalogowałem się jeszcze raz i niestety kosmici nie oddali mojego konta razem z servem.
W miare fajnie było na Extreme... Niestety do czasu.
Lineage2 ogólnie mi się podoba. Ale bardzo zniechęcają mnie w/w problemy

tak bardzo, że rozważam rozstanie się z tym tytułem... Szkoda że mam mało czasu na mmo, możnaby wykupić konto na porządnym servie (czyt. globalu).
Czy u was to podobnie wygląda?
Pozdrawiam...
EDIT:
A propos L13 - to po 2godzinnym czarowaniu, wreszcie udało mi się zalogować :/ Nie wiem jak u was, ale ja musiałem kobinować częściowo z oryginalnymi plikami a częściowo z patcha - no ale jest OK. Jeżeli ten serv mnie rozczaruje to jestem w stanie stwierdzić że pominę w planach Lineage na next m-ce...