zaboleq napisał(a):
1-jaka kurwa komfortowa gra w mas PvP na słabym kompie!To jak losowanie w lotto a nie optymalizacja!
2-Okej nie są ale stan w jakim są obecnie jest żałosny(2x ppl instance robione w 3-4 osoby?!)
3-PQ to może i pomysł fajny ale realizacja fatalna...Dość powiedzieć że Mythic zbanował kilku playerów którzy nabijali fast exp na PQ stosując AoE combo...A każde PQ jest nudne jak flaki z olejem i racją jest że pierwszy lepszy inst w WoW czy Lotro jest lepszy...Idea ok ale po prostu gorzej z wykonaniem
4-Wolność wyboru - czytaj:PvP lub ....PvP/RvR z czego z PUGIEM zazwyczaj gówno ugrasz , zbyt dużo zależy od rozkładu klas w danym SC np bo bez healerów ni chuja zdziałasz , taksamo bez DPS .Jak chcę nabić expa to chce mieć na to większy wpływ niż to że trafił mi się chujowy PUG i dostanę 10:500
5-Bardzo ciekawie zrobiona , zwłaszcza że niektóre taktyki/skille są wręcz chujowe albo klasa lustrzana ma je o wiele lepsze NP jeden tank jest bardziej Tankiem od drugiego ...
6-Co do tego balansu w grupie to tutaj się mogę zgodzić
7-Taa szczególnie zbugowany tupy że nie można było ludzi z gildi wywalać , robić sojuszy albo niektóre "rewardy" za rank w gildi nieopisane
8-ciężko balansować klasy jak jest xxx innych ważniejszych rzeczy
1. Pisalem ze jak masz FARTA to na slabym kompie z 8600gt grasz komfortowo, zaznaczylem ze klient gry swiruje i czesto wywala sie na dobrym sprzecie, a chodzi ladnie na slabym.
2. Wiekszosci to nie interesuje, moga zamknac calkowicie i placzu nie bedzie.
3. Wyssane z palca opowiesci, a PQ to od lat jeden z lepszych pomyslow, tym razem mythic opatentowal to i blizz bedzie musial sporo sie naglowic by zrobic cos podobnego
4. Nie nabijam expa, nie koksam, gram w gildii, jak gram z pugami/randomami to tylko dlatego ze jest to pewna atrakcja i czesto zmuszaja mnie do tego godziny mojej gry, wlasnie jestem po akcji odbijania 4 keepow i bylo calkiem przyjemnie.
Mam wybor ze moge sobie robic questy, PQ, mam Tome of Knowledge z zarabistymi Achiewemnetami i cala reszta unlockow, mam scenariosy, RvR jako zwykle napieprzanie sie, zdobywanie keepow, a dalej fortecy i batalie w stolicy i co najwazniejsze nie musze tydzien wczesniej sie przygotowywac do tego lub zbiera dkp, siedziec caly wieczor itd itp.
5. Caly smaczek w tym ze klasy maja pewna roznorodnosc i nie ma 100% mirrorow miedzy order i destro.
6. no
7. Natychmiast napisali jak rozwiazac problem i podali liste potrzebnych komend, jednak jest to partactwo.
8. Cale szczescie ze nie bawia sie w "balans", ktory jest zrobiony bardzo dobrze.