Ja bym chcial jakas rozpiske ras ktore beda i kto z kim i gdzie
Mam straszny dylemat miedzy chaosem a dark elfami ;]
Mialem nikla nadzieje ze empire w WHFB wyglada chociaz troszke jak space marines w wh40k, niestety sie zawiodlem, bedzie trzeba chaos rollnac
Grafika w tej grze jest wystarczajaco dobra, to co interesuje wszystkich graczy tak naprawde to system walki, przebieg walki i sens walki. Tworzac gre full pvp robia krok w dobrym kierunku i daja nadzieje wszystkim znudzonym wowem i przenudnym pve.
Jednakze, blizzard nie zasypia gruszek w popiele, im wiecej mythic da press releasow z tym jaki fajny bedzie pvp content, tym wiecej bedzie whinow na oficjalnych forach blizza, a to napewno nie pozostanie bez echa.
Wow do konca tego roku musi miec porzadny system pvp z celem walki ktory jest jasno okreslony i wplywa na swiat i to co sie dzieje w swiecie. jesli to nie nastapi to odplyw graczy bedzie bardzo wyrazny, a wraz z premiera WHO moze byc tragicznie ;]
Wazne jest zeby walka byla dynamiczna i wymagala jakiegos skillu, system walki w wowie jest bardzo dobrym przykladem. Nie gralem coprawda w daoca, ale mam nadzieje ze bedzie to cos w tym stylu ;]