kam1en napisał(a):
Ja zostaje (odp 2),WAR mi sie podoba,szczegolnie ze to dopiero pierwszy miesiac i jest naprawde niezle,jesli tworcy nie dadza dupy i beda myslec ,to cos powinno z tego byc.Zastanawia mnie tylko jedna rzecz...ilu z nas zostanie po wyjsciu WOTLK ?,podejrzewam ,ze dla wiekszosci to tylko krotka przerwa od Wowa,ktory przeciez jest ponad wszystko
![:D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
.Najbardziej mnie bawia (a moze irytuja) takie typy jak simo,czy jak mu tam..koles pial z zachwytu,ze WAR to masakra,ze WoW to przy tym padaka,ze wszystkie jego ziomy juz nigdy nie beda grac w Warcrafta hahaha,minely 2 tyg i chlopak zmienil font,gratuluje...zreszta nvm.Mam tylko nadzieje,ze Warhammer nie skonczy jak AoC...pozdro.
playerbase WAR to raczej ludzie pragnacy czegos wiecej niz PvE
90% mojej gildi na KA to veterani DaoC a i Ci wywodzacy sie np z w WoW napewno zostana
fakt ze do WAR trafilo paru fanow PvE - ale to byla pomylka wiec zapewne wraz z WOTLK wroca do WoW - a moze i wczesniej
i jak pisales jesli nie spartola czegos i pacze na odpowiednim poziomie beda w miare szybko wychodzily to WARowi wroze spokojna przyszlosc
a ze playerbase nie dorowna nigdy WoW no coz ja nie kieruje sie w zyciu powiedzonkiem "miliony chinczykow nie m oga sie mylic"