Senex napisał(a):
Nestor napisał(a):
Lol Senex.. WOTLK wymaga wiecej pracy?
Jest w becie od 3 miesiecy, to jakies 3-4x dluzej niz WAR byl, a to tylko dodatek.
Tez jestem w becie i widze co sie dzieje, caly czas cos zmieniaja. Zmieniaja wazne aspekty jak np skille bo nie do konca wiedza co z tym zrobic, co patch to wielkie zmiany u DK. A oni lada moment wypuszczaja patch na live serwery jak nie wszystko jest skonczone. Wiec mi za przeproszeniem nie pierdol bzdur. Przypomnij sobie ile czasu minelo od pacha 2.0 do wyjscia tbc. Moj post mial w zamierzeniu pokazac, ze cos zlego dzieje sie z blizzem, a ty go musiales sprowadzic do jednego. I tak sie wlasnie gada z wow addicted.
Matko jezus! W becie cos zmieniaja?! Blizz sie stacza. Przeciez kazdy wie ze beta jest po to zeby sobie pochodzila przez miesiac bez zmian. Nie daj bog zeby cos rebalansowac albo pracowac zeby wygladalo lepiej!
DK jest niedokonczony, a na live servery idzie patch w ktorym nie ma DK, "this is the end".
Pamietajmy ze wow jest syfem, a blizzard chce tylko naszej kasy, no i jeszcze balansuje gre pod kazuali, bo kazdy wie ze minimum 8h gry dziennie to jest to, a calej reszty szkoda ruszac
Panowie, bujacie sie z jednej skrajnosci w druga, zero dystansu do czegokolwiek. nie zeby mnie to dziwilo.. chociaz moze troche jednak