2002-05-05 21:02, Oyci3C napisał:
Cytuj:
2002-05-05 20:54, Testament napisał:
stawiam ci piwo dziewczyne heheh
a tak na powarznie to lubisz sie czepiac i kloocic (ja tez) ale stary ty powinienes im jeszcze pomoc w tym zeby zrealizowali to co chca osiagnac a ty nie ble itd. stary no i na cholere teraz siedz cicho nie komentuj bedzie serwer to :a)bedzie klapa i zjedziesz ich okrutnie i gracze tez b) oni zjada ciebie i gracze tez
Bo to jest tak. Akurat z pewnych zrodel wiem co to AW czy jak im tam i co oni wniesli do serwa. Po drugie mam ogromny sentyment do tego serwa, przeogromny, ktory baaaardzo dlugo pozostanie u mnie. Szczegoly niewazne. Po trzecie SC ma byc SC. To, ze jest nowa ekipa, ktora otrzymala for free:
- sprzet
- pliki
- lacze
nie znaczy, ze moze robic wszystko i sprowadzac kogo chce, ale to juz dzialka Szerszenia nie moja. Ja tylko wskazuje na pewne punkty.
kombinuja jak KON pod gore. Nie mam czasu pomagac, bo zajmuje sie powazniejszymi rzeczami.
Skoro wiedza wszystko lepiej, ich sprawa.
A mnie zjada gracze? Heheheh mi to wisi:] Ja sie zawsze obronie:] Naprawde olewam ludzi, ktorzy mnie nie znaja or nie pamietaja i chca mnie POJECHAC. Ci co mnie znaja dobrze wiedza:P Inaczej bym nie postowal, nie postuje w tematach gdzie malo wiem, badz nie mam argumentow or dowodow za. A tu mam mase. Ale poczekamy jeszcze:)
Poza tym, nie robil bym rabanu gdyby nie zmieniali nazwy shardu... ale to mnie denerwuje i kurwa po moim trupie:)
wiem co to znaczy przywiazac sie do czegos i nagle zmieniac nazwe ehh...
w wielu rzeczach w tym poscie masz racje i slusznie ale widze ze to nie zmian sie czepiasz tylko ze to nie bedzie to samo SC co kiedys i ze to nie ta nazwa czyz nie ?
ale poprzez wskazywanie takich punktow powinienes pogadac z nimi odnosnie tego no coz twoja decyzja.